Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Tulajdonképpen mi a jó a...

Tulajdonképpen mi a jó a részegségben?

Figyelt kérdés

Ezt a kérdést azért gondoltam hogy felteszem mert sok berugás után ma azon gondolkoztam mi értelme az egésznek.

Először is leírom hogy hat rám: forog a világ és hülyeségeket beszélek, persze a gátlások felszabadulnak, de ezen kivul talán csak rossz mellékhatásai vannak. Ha éppen nem vagyok körül véve nőkkel (100 esetből 1) akkor szomorú vagyok és inkabb csak sajnáltatom magam és kérdezem magamtól: ennek mi a f a sz értelme volt már megint? Másnap fejfájás és megfogadom hogy tobbet nem rugok be de megis mindig sikerul, az egy amit szeretek az az eleje, szeretem az alkoholos tömény italok ízét.

Leírnátok a véleményeteket, szerintetek mi értelme van, mit szerettek benne, mit nem, nektek mit okoz?

2016. jún. 25. 20:49
1 2
 11/16 anonim válasza:
1 pohár bor nem több nem kevesebb (nem tapszos) mindennap és az agynak jobb lesz jótékony egészséges hatása van a bornak
2016. jún. 26. 18:37
 12/16 Phoney ***** válasza:
Nem tudom, mindenkire igaz-e, de az alkohol okozta álmosság a körülményektől függ. Általában megfelelő adagolással könnyebb végiginni egy éjszakát (persze nem matt részegen), mint józanon virrasztani.
2016. jún. 26. 18:56
 13/16 anonim válasza:
Mivel introvertált személyisé Nálam annyi értelme van, hogy
2016. jún. 27. 09:14
 14/16 anonim ***** válasza:

Amikor legelosszor ittam alkoholt, akkor egy sortol ugy voltam mar, mint most haromtol. Ha jo alkoholt iszol, nem olcso 400 forintos bort vagy esetleg Royal Vodkat, akkor nem lesz fejfajasod masnap. Egyszer ismerosommel megittunk egy Jim Beam-et ketten nagyon ki voltam tole es jo erzes is volt, este 10-korul mar majdnem ki is ment belollem, teljesen jol voltam masnap is. Igaz, hogy, ha jol emlekszem 6 ezer forintunkba fajt az akcio, de nem voltam depresszios, nem hulyultem meg, az egesz egy pozitiz elmeny volt, es jo erzessel toltott el. Reggel egyaltalan nem voltam masnapos.

Ha sort iszom, vagy ugy 7-8 uveggel, attol es ki vagyok, de attol mashogy, mint a Whiskey-tol, nem szedulok annyira, almos is leszek es olyan mintha nehezebb lennek. Mondjuk a sortol se lett soha fejfajasom, de azert ereztem, hogy masnap reggel tompabb vagyok. Az olcso 90 es 150 forintos sortol persze lehet fejfajas en nem tudom. Nagyreszt Staropramen-t es Soproni-t szoktam inni, ha ezekre epp nincs lehetoseg, akkor Dreher-t vagy Arany Aszokat, de,

ha arrol van szo barmilyen jo sort is megiszok. Teszem hozza en nem is birok tobbet meginni, mint 7-8, mert mar a 8. is ugy ahogy lecsuszik, de, ha ugy erzem, hogy mar visakivankozik, akkor nem iszom meg.

Eletemben 4-szer ittam vodkat. Egyszer csak ket felest, az Finlandia volt ribizli izu. A masik harom az Royal Vodka volt, de az nagyon kemeny volt... Mind a harom alkalomnal emlekezetkieseseim voltak, faszsagokat csinaltunk. A harmadiknal egyben az utolso vodkazasomnal hanytam is nem is keveset... A Whiskey-tol egyaltalan nem volt hanyingerem. Masnap meg akartam halni, fajt a fejem hanyingerem volt rosszul voltam, kettoig ki sem birtam kelni az agybol, raadasul meg masnap is egesznap masnapos voltam, persze mar nem voltam rosszul meg semmi, de ereztem es tompa voltam. Koszonom szepen nekem a vodkabol orok eletre eleg volt. Amugysem tetszik az ize, az elso alkalomnal ittam szarazon, utanna mar keverve, de, akkor is retek ize van, meg az a szornyu utoiz, ami persze a draga vodkaknal nincs.

Inkabb gyujts penzt, es vegyetek dragabb italokat, es erezzetek jol magatokat, minthogy olcso piaktol szenvedjetek.

2016. jún. 27. 21:38
 15/16 anonim ***** válasza:

A durva részegségben semmi jó nincs, sőt, ellenben becsípni szerintem nagyon jó érzés. Sokkal felszabadultabb, pozitívabb és beszédesebb vagyok, ami az alaptermészetemet ismerve igen pozitív dolog. Szerencsére nálam ez az állapot elég gyorsan bekövetkezik, és sokáig kitart, csak arra kell vigyáznom, hogy ne menjek el addig, amikor hirtelen átbillenek a rosszullevős részeg állapotba. Amúgy az idegen nyelvi és zenei képességeim is lényegesen jobbak becsípve az oldottság miatt...

Húszéves fejjel ráadásul már kezd rájönni az ember, hogy minőségit kell inni, úgyhogy a durva másnapok is ritkábbak nálam mostanában :D

2016. júl. 2. 14:05
 16/16 anonim válasza:
Én pánikrohamos vagyok. Ha be vagyok rúgva, akkor nem vagyok.
2016. júl. 7. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!