Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mit tegyek, ha eszmeletlen...

Mit tegyek, ha eszmeletlen gyorsan kimegy belolem az alkohol?

Figyelt kérdés
Ha buliban iszok, szinte egybol rohannom kell pisilni utana, aztan mar jozanodok is ki. Nehez elengedni igy magam, ha pedig tenyleg felszanadult akarnek lenni, folyton innom kene, ami se nem egeszseges se nem olcso, es nem mellesleg dietazom is

2016. jún. 20. 23:38
 1/6 anonim ***** válasza:
45%
Tanulj meg alkohol nélkül is felszabadult lenni, és így szórakozni. Régen rossz ha valakinek ehhez alkohol kell
2016. jún. 20. 23:46
 2/6 anonim ***** válasza:
34%

Egyet kell értenem az elsővel...

S mit vársz tőlünk? Ha kimegy belőled az alkohol, de nem akarsz többet inni, akkor ez van.

Illetve ha 2 hónapig ketogén diétán vagy, akkor jó eséllyel utána töredékére csökken az alkoholtűrő képességed és kevesebb is elég, mellesleg lehet, hogy le is fogysz. Jobb ötletem nincs, de ezt sem ajánlom (pedig szerintem baba, csak nem mindenkinek), csak írom, mint egy lehetőség :D Drasztikus változtatások nélkül nem lesz hirtelen hatásosabb az alkohol. Bár ha tudod, mitől állsz be hamarabb, akkor alkalmazhatod őket (nekem pl: éjszaka, hangulatos zene, társaság, ismert az éhgyomor, ezt szerintem sosem próbáltam, s van egy komoly véletlenszerű tényező).

De akármi is van, ne az alkoholtól várd a felszabadultságot. Rám teljesen jól hat és ha nem mikromennyiség, tartósan is, de azért nem iszom gyakran, nem azért van. Nagy baj, ha alkohol nélkül nem tudsz kikapcsolódni vagy megszabadulni a felesleges gátlásaidtól.

2016. jún. 20. 23:54
 3/6 anonim ***** válasza:
21%
ÖRÜLJ.
2016. jún. 21. 00:24
 4/6 anonim ***** válasza:
61%
Melyik unatkozó kisgyerek pontozta le az elsőt? Igen is rég rossz az, ha már alkohol nélkül se tudod magad jól érezni. Az a 20 perc-fél óra pedig igen is elég, hogy ellazulj, nem kell hullára inni magunkat. Főleg nem társaságban.
2016. jún. 21. 02:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez nem egy véleményező oldal, hanem a kérdésére kellene adni választ. Mivel dietazol gondolom figyelsz arra, hogy hidratalt legyél. Na ha tudod, hogy aznap innál ne igyál mást csak pár decit igy az esti alkohol is jelentősen nagyobb mértékben tud felszivodni, illetve az alkoholt se higitsd gondolok itt a koktelokra froccsokre, lehet persze attól is berúgni de ilyen esetben a töménnyel jobban jársz. Egy sörözés alatt mindenki pisilni jár negyedóránként :)
2016. jún. 21. 08:38
 6/6 anonim válasza:

Nem mindenki tud felszabadult lenni egy buliban. Nekem is szükségem van egy kis italra, hogy feloldjam a korlátaimat. Igen, félén visszahúzódó vagyok. Ez van, más is lehet ilyen helyzetben.

Számít az is, hogy mennyit eszel előtte. Hogy mit is iszol. Pl a rövid hamar beüt, de hamar ki is megy. A sör meg lassan üt, de tovább s tart.

Ha tényleg nagyon úgy érzed kell valami ütős pia, akkor én a sör-pálinka kombót ajánlanám. De ezt nem biztos, hogy bírnád. Vagy pezsgő-energiaital.

Mondjuk az biztos, hogyha kevered a dolgokat durvábban beüt.

Ha meg csak az a baj, hogy drága a szórakozóhely akkor vegyél előtte valamit a boltban. Én gyakran csinálom így. És utána már nem is lesz olyan drága a berúgás.

És amúgy attól, hogy sokat kell pisilned, még nem jelenti azt, hogy az alkohol is kiment belőled.

Ha egészségesebb piára vágysz, akkor javasolom a fröccsöt. Bár egészséges pia szerintem nincs.

És, ha már diétázol, akkor valószínűleg semmit sem kéne innod.

2016. júl. 1. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!