Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Pina Colada-ba milyen töménysé...

Pina Colada-ba milyen töménységű tejszín ideálisabb a kávé vagy a főző?

Figyelt kérdés
tudom eredetibb recept szerint nem is kell bele, de aki ezt a változatot szereti és ha ezek adottak
2016. jún. 16. 10:56
 1/1 anonim ***** válasza:

Mindegy, csak UHT legyen. A kávétejszín 10 %-os, a főző 20.

A zsírosabb jobban kihozza az ízeket.

De így is fogyaszd el mihamarabb.

2016. jún. 16. 12:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!