Pina Colada-ba milyen töménységű tejszín ideálisabb a kávé vagy a főző?
Figyelt kérdés
tudom eredetibb recept szerint nem is kell bele, de aki ezt a változatot szereti és ha ezek adottak2016. jún. 16. 10:56
1/1 anonim válasza:
Mindegy, csak UHT legyen. A kávétejszín 10 %-os, a főző 20.
A zsírosabb jobban kihozza az ízeket.
De így is fogyaszd el mihamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!