Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » 10 főnek ennyi elég?

Payne19 kérdése:

10 főnek ennyi elég?

Figyelt kérdés

10üveg sör,1üveg tequila (0.7)

1 üveg hubertus (0,5)

3 üveg bor

18-20 évesek

3fiu 7lány és közepesen ivós társaság

2016. jún. 8. 19:28
 1/7 anonim válasza:

Nem, 4 éve szervezek bulit, szóval tapasztalatból beszélek.

Ha sörösebb a társaság akkor egy karton sör simán kell (nálunk mindig elmegy), valamint töményből is vennék minimum 1-1.5 litert alsóhangon,

2016. jún. 8. 19:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ennyi piától simán teherbe fog esni 6 lány. Még egy kör pálesz, és a hetedik is.
2016. jún. 8. 19:31
 3/7 anonim válasza:
37%
ha még hoznak a vendégek is valamit, akkor elég. én mondjuk vennék vodkát és narancsot, mert az a kedvencem :D
2016. jún. 8. 19:35
 4/7 anonim válasza:
Hallod :D Mehetek én is? :D
2016. jún. 8. 19:51
 5/7 anonim ***** válasza:
bőven. 7 deci tequlia az elég minimum 4 lánynak. a fél liter hubi az is minimum 3 lánynak . a 7 lány már itt megvan. a fiúknak egy-egy üveg bor+3 üveg sör fejenként is bőven elég.
2016. jún. 8. 20:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem vagyok ivós, de ez elég visszafogott. Fejenként 1 sör, egy pohár bor és 2 feles, ez hamar bemegy s olyan komoly állapotot még nem okoz (totál italhoz nem szokott harmatos lánykoromban épphogy valamit éreztem volna pár órán át), kérdés, meddig tart a buli.

Persze egy bulinak nem kell feltétlenül az ivásról szólnia, igazából ezt így nehéz megítélni. S nem tudom, van-e a népek közt olyan, aki egyedül viszi a hubertust s akkor mi tömény marad másnak :D

Ha az italról szól a buli, keveslem, amúgy attól függ.

2016. jún. 8. 22:32
 7/7 anonim ***** válasza:
71%
Hát mi a haverjaimmal egy átlag 5-6 órás bulin 4-en bepusztítanánk ennyit, egy hosszabb 10+ órás piáláson( alapozás buli előtt + buli) meg 3-an is, de mondjuk mi eléggé sokat iszunk, a lányok általában nem bírják olyan jól a piát, de ez akkor is kevésnek tűnik. Gondolom a buli tart legalább 5-6 órát de lehet többet (nálunk alapozást is számolva volt hogy 13 óra volt). Szerintem kell még némi pia. Én is azt mondanám hogy vodka, meg valami üdítő kéne hozzá, azt sokan szeretik.
2016. jún. 8. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!