Lehet baba? Ennyi késésel?
Csinálj tesztet.már 100% kimutatja.Nekem nemvárt elött 1 nappal is kimutatta ,Neked meg már 10 napja késik.
Sok sikert remélem sikerült a babóca
azt ne hidd el, hogy tuti kimutatja, mert butaság.
Nekem 10. napon a nem várt után volt olyan halvány 2csíkosom, hogy kis túlzással nagyítóval kellett keresni, előtte pedig full negatívok
nyugodtan pontozzatok 0-ra, jár a taps. Azért mert nektek egyből leugrott a 2. csík, még nem mindenkinek olyan. Nekem még most 16 hetesen sem erősebb az a kva csík, és lám, szívhang meg van.
De nyugodtan, keserítsétek el, jöjjenek a "hát ilyenkorra már TUTTTTI látszik" és társaik, ha esetleg nem vagy csak nagyon halvány 2. vonal jön ki a kérdezőnek, stresszelje magát, míg eljut a dokihoz, ezzel esetlegesen kárt is okozva.
Nehogy azt írjátok ám, hogy ÁLTALÁBAN már kimutatja, de ha nem, akkor sem biztos, hogy nincs baba, mert láttunk már ilyet... sőt, mondok jobbat, pontozzátok 0-ra azt, aki meg meri említeni, hogy ilyen is létezik...
*taps*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!