Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek havi 50 ezer...

Szerintetek havi 50 ezer forintból meg lehet élni 1 főnek? Ha ennyi marad ételre, tisztálkodásra, utazásra, minden egyébre.

Figyelt kérdés
Szóval az albérlet, és a rezsi már ki van fizetve. De ott van az étel, tisztálkodási, kozmetikai szerek, kontaktlencse, néha egy levél fájdalomcsillapító, a takarítószerek, a benzin (nem járok messze, kis autó, havi 8 ezerből bőven megvan), a görénytáp és alom, néha fél-1 évente vennem kell cipőt, ruhát ha már szétesik, gondolni kell váratlan dolgokra, fogorvos, elromlik valami, vagy az ünnepekkor ajándékot venni a családnak. Szórakozásról nyilván nem is álmodok, elvagyok egy filmnézéssel, netezéssel a hétvégén. Azt még hozzá kell tenni, hogy étkezésre nem kell teljesen költenem, mert haza járhatok ebédelni.
2016. jún. 4. 11:08
 1/9 Tomcatters. ***** válasza:
100%
Ha tisztán megmarad a havi 50 szerintem meg lehet élni :)
2016. jún. 4. 11:11
 2/9 anonim ***** válasza:
85%

Hát, Lázár szerint 47 ezerből is meg lehet élni, hát akkor 50-ből simán.

Én a helyedben mondjuk bemennék hozzá, hogy szívesen leszel a kampány reklámarcuk, és elmondod kamerák előtt mint "eccerű ember", hogy hogyan élsz meg 47 ezerből, ha fizetnek ezért a végén vagy 2 milliót :P

2016. jún. 4. 11:32
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
Aki megèl ebből, az egy mágus. Nekem csak a kajam 55 ezer havonta. Nem tudom sokan hogy èlnek meg ilyen kevèsből.
2016. jún. 4. 11:53
 4/9 anonim ***** válasza:
59%

Igen.

Valakik elutasították a közmunkát, mert ők kijönnek havi 22 ezerből is.

Akkor miről beszélünk?

2016. jún. 4. 12:09
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
a "meg lehet", meg a "muszáj megélni" nem egy és ugyanaz. Ha rá vagy kényszerítve, mert nincs jobb állás, nincs több pénz, akkor kénytelen vagy kijönni ennyiből, még ha a többség azt mondja, hogy neki csak a kaja 55e.
2016. jún. 4. 12:21
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát igen nem mindegy hogy lehet e, vagy muszáj. Szerencsére jelenleg még van választási lehetőségem, mert szüleimmel is lakhatok, de az már sok problémát okoz 25 évesen. És nem szeretném ilyen korlátozások között eltölteni a maradék fiatalságomat. Reménykedem benne, hogy ez a szűkölködés nem szól örökre, ha lesz párom akkor már ketten osztoznánk az albérleti költségen.
2016. jún. 4. 12:31
 7/9 Tomcatters. ***** válasza:
70%
Ja ... elnézést félre értettelek , Azt hittem,rezsi.. stb befizetes utan marad meg 50 ezer kajara tisztalkodasra:) Ha nem,akkor ugy már más a helyzet
2016. jún. 4. 12:54
 8/9 anonim ***** válasza:
62%

Megélni? Túlélni...

Ekkora jövedelem mellett autót tartani luxus.

2016. jún. 4. 15:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Vegetalni fogsz es kb bele fogsz betegedni sztem. Max eletben maradaas lehet a cel, nem elni..
2016. jún. 5. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!