ennyi pénzért szinte bárhova elmehetsz :) hajóutakat is tudsz keresgetni neten, földközi tengeri, amerikai vagy bármi :) Európában: Görögország, Franciaország, Spanyolország, Horvátország, Meg még közép-Amerikai szigetvilág is jó, de ez , attól függ, hogy a kultúra miatt vagy a strand miatt mentek.e :)
2014. márc. 9. 21:54
2/12 anonim válasza:
Azt azért nem mondanám, hogy bárhová, de egy olcsóbb egzotikus nyaralás (pl. Thaiföld) kijöhet belőle, esetleg egy pár nap New York.
2014. márc. 9. 22:21
3/12 anonim válasza:
azárt a bárhova nem...nekem egy före volt 360 ezer a zöld foki szigetek- bali, mexiko, kuba, jamaika..stb 400-tol felfele van egy före. madeira, kanári szigetek már 250 körül, thaiföld, dubai 200-300 ezer per fö.. hajoutakat nem tudom, de földközi hajoutra nem mennék. last minuite-ben volt tavaly 230ért dominika, de az meg ugye ugy, hogy elötte egy héttel tették fel..gondolom olyat nem akartok. ez a fejenkénti 350 ezer pont olyan határ, hogy europára sok..távolabbra meg kicsit kevés.
2014. márc. 9. 22:25
4/12 anonim válasza:
Itt egy kalandos ajanlat.
Budapest - New York repulovel csak oda $570
2-3 nap varosnezes, autot bereltek es lementek Miamiba
utkozben Washington DC es az utbaeso allamok.
Floridaban 1-2 nap Orlando.
Aztan Miamibol hajoval vissza Barcelonaba, 11 ejszakas utazas 2 szemelyre 800 dollar
Crusie411
jo szorakozast!
2014. márc. 9. 22:54
5/12 anonim válasza:
New Yorkba mindenképpen elmennék, imádom, rengeteg minden van ott, nem lehet unatkozni. Kanári-szigetek és társai engem nem nagyon érdekel, fürödni az Adrián nekem ugyanolyan jó : ) Budapest-NYC-Budapest kb. 170 ezer forint, 2 embernek az 340. Egy egyszerűbb hostel kétszemélyes szobája kb. napi 100 dollár, egy hétre az 700 dollár. Kaja olcsón megoldható, a múzeumok nagy része ingyenes. Utána esetleg befizetnék a taketours-nál egy 100 dolcsis, 3 napos Niagarás túrára.
2014. márc. 9. 23:01
6/12 anonim válasza:
Én ennyiből egy kellemes 10 napos tájföldet lőnék be, egy Phuket búvártúrával egybekötve!
2014. márc. 10. 00:18
7/12 anonim válasza:
23:10
" Budapest-NYC-Budapest kb. 170 ezer forint, 2 embernek az 340. Egy egyszerűbb hostel..."
Vagyis a kérdező egy vagyonért kiutazik pl. romantikázni a szerelmével 340ezerért,
majd nyomorogjon majd egy csóró tömegszálláson.
Megnevettettél, köszönöm.
2014. márc. 10. 12:06
8/12 anonim válasza:
* 23:01
2014. márc. 10. 12:07
9/12 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy nyomorogjon, csupán közöltem, milyenek az árak. Nem mellesleg inkább szórakozásra költenék a városban, mint arra, hogy négycsillagos szállodában aludjak, de ez csak én vagyok : )
2014. márc. 10. 23:50
10/12 anonim válasza:
3-assal egyetértek.
New Yorkot ki lehet ebből hozni, 7 éjszakás ott tartózkodással számolva, nyilván közepes színvonalon, ha nem esztek naponta étteremben és nem akartok ott sokat költeni.
Dubai akkor éri meg, ha pörgős nyaralást szeretnél, bulizással, nézelődéssel, de akkor nagyon. Most hogy a Wizz is repül oda fejenként nagyjából 220-250-ért már 4 csillagos szállodákat ajánlanak. És akkor még marad 200 ezer költőpénz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!