Hova lenne érdemes menni nyaralni ennyi pénzből?
sziasztok.
párommal mennénk nyaralni augusztus-szeptember környékén,anyagiaktól függően. kb 50-70e ftunk lenne rá,4 naposat terveztünk.
Hol lehetne valami kis vízmelletti helyen szórakozni egy jót?
mind külföld(horvát pl),mind magyarország érdekelne
Gyertek hozzánk Békés-megyébe, Gyomaendrődre. Ez nem egy felkapott hely, így a szállások se túl drágák.
Van egy fürdő, ahol szállással egybekötve lehet megszálni, és fürdeni.
Itt folyik el a Hármas-Körös. Van egy ingyenes szabad strand, ahol lehet fürdeni. Itt sátorozni is szoktak, azt nem tudom milyen feltételekkel. De itt mondjuk nincs zuhanyzó meg ilyenek.
Van viszont egy camping az egyik holtágnál. Pájer Strand és camping. Ez jó hely.
Itt még más szállást is találtok majd.
Összesen víznek tehát itt van 1 medencés strand, egy folyó, és 16 holtág. Lehet válogatni.
Horgászni is lehet. Valamint csónakázni is.
A holtágaknál nyaralót, valamint egyéb vendégházakat is, lehet találni.
és a természet is nagyon szép. Erdős, csendes. Ha nem csak fürödni akartok, érdemes elmenni sétálni az ártéren, vagy átmenni a szomszédos Déványára megnézni a túzokrezervátumot, vagy a szarvasi arbarétumot.
Ha épp ráérek, egy délután szivesen idegenvezetlek is titekt az ártéren.
Ha kell még valami info szívesen segítek.
És még a Pájer kemping másik linkje.
Ha kettőtökre van ennyi pénzetek akkor kicsit problémásabb, de mostanában kicsit jobban körülnéztem külföld viszonylatban ugyanis mi is nyaralni készülünk a párommal. Megpróbálok megosztani pár hasznos infót. Ha szemfülesek vagytok hihetetlenül olcsó repülő vagy buszjegyeket ki lehet fogni, pl mi végül 12-ért találtunk Velencébe oda-vissza repülőjegyet fejenként. De úgy hallottam a volánnak lesz akciója horvátba és Montenegróba 9900 ft-ért oda vissza bizonyos feltételekkel. Lent a tengerparton egy eldugottabb nem túl felkapott helyen 10-15 euró egy éjszaka/fő, illetve rengeteget lehet spórolni, ha kaját mindent magatoknak csináltok. Én így olyan bő 40 ezret számoltam szinte mindenhova 3-4 éjszaka/főre mindennel együtt.
Belföldön nem nagyon nézelődtem idén, de régebben sokat jártunk. A lényeg az, hogy sajnos sokszor ha összeadod az árakat egy kempingben (sátorhely, idegenforgalmi adó, áram, plusz emberenként is fizetni kell valamennyit), akkor majdnem ugyan ott vagy, mintha egy kisebb, eldugottabb apartmant vennél ki! :S Én javasolnám Balatont, Abádszalók környékét, Harkányt, Kunfehértót (nagyon pici tó, de hangulatos). Ha folyó is jó, akkor Dombori, oda nagyon sok fiatal jár nyaranta. Esetleg Baját, Tokajt... Egyelőre ennyi jutott eszembe.
Arra érdemes figyelni, hogy sokszor olcsóbban kijön az utazás autóval, hogyha van rá lehetőségetek, ugyanakkor néhány esetben abszolút nem éri meg!
Menjetek Gyékényesre. A horvát határ mellet van egy kis falu, tóval, nyaralóházakkal. Buli van egész nyáron. A víz meleg, a szállások olcsók még főszezonban is. Ennyipénzből szerintem egy kellemes kis nyaralás lenne.
kedves utolsó! nagyon tetszik amit küldtél! szerintem biztosan megfontoljuk!
Üdv,
Ancsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!