Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi számít iszákosságnak a mai...

Mi számít iszákosságnak a mai világban és hogy fogadják az emberek?

Figyelt kérdés
pl. ha valaki olyan életvitelt él hogy csak hétvégeken iszik de akkor egy liter bort és egy sört (ezt tapasztaltam ki határnak) az ugyanolyan mintha egész héten kortyolgatna? ugyanúgy megviseli a szervezetet is?
2016. máj. 3. 20:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Ember függő. van, aki szerint ez még belefér és van, aki ezzel már alkoholistának titulálna és nem állna szóba veled. Nyilván nem ugyanaz, mintha minden nap innál, de igen, ez is megviseli a szervezetet..
2016. máj. 3. 20:58
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretek borozni, na nem kannásat. :) Egy nap akár hét deci is lemegy, persze szépen beosztva, nem egy óra alatt lehúzva. Na ez tuti iszákosságnak számít, de nem érdekel mások véleménye. Semmiféle más alkoholt nem iszom, de a jó bort szeretem. Futni is járok, köszönöm jól vagyok. :)Ja és nő vagyok. :D Na jöhetnek a kövek, vállalom. :)
2016. máj. 3. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!