Valaki írna nekem egy bevált akácbor receptet?
Figyelt kérdés
Kérném szépen, hogy ne csak a hozzávalókat, hanem az elkészítési folyamatot is írjátok le.
Köszönöm szépen!
2016. ápr. 27. 11:14
1/4 Mojjo válasza:
Most hallottam ilyesmiről először. Viszont eyszer már tettek fel a GYK-n egy ugyanilyen kérdést, és jöttek is rá bővebb válaszok is, szóval hátha segít alapon:
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__bor-sor-rovidit..
2/4 Phoney válasza:
Azért ha nem vagy ilyesmihez szokva (kristálycukorból erjesztett löttyökhöz), akkor 1-1 pohárnál többet inkább ne tolj be, irgalmatlan gyomorforgató másnaposság terhe mellett. „Akácbornak” ugyanis az akáccal ízesített cukorcefrét nevezik.
3/4 anonim válasza:
Az előző receptből a citromsavat hiányolom, ugyanis a savszegény borok könnyen romlanak, és az ízük is jellegtelen lesz. Hogy őszinte legyek akácborról én sem hallottam, de javaslom, hogy nézd meg a bodzavirág bor készítését. Szerintem túl nagy eltérés nem lehet! [link] Ezen kívül érdemes a gyümölcsborok készítését is átnézni, hátha találsz valami jó ötletet:
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. máj. 3. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!