Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen alkoholos italt ajánlotok?

Milyen alkoholos italt ajánlotok?

Figyelt kérdés

Miket szoktatok inni?Melyik a finom?

Mi röviditalból a vodkát.

Mit érdemes még? Whiskey? Tequila? Konyak? És mivel keverni?

2016. ápr. 7. 22:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Kor? Ízlés? Cél? Alkalom? Mennyi időtok van a tervezett célt elérni?
2016. ápr. 7. 22:49
 2/8 anonim válasza:
Mi is mindig vodkát iszunk... Azt erdemes hiszen mondhatni "tisztabb" alkoholok koze tartozik es en attol sosem vagyok masnapos szerencsere... Kiseronek barmi jo:) tequilat is ajanlom meg , az szokasos so, citrom:)
2016. ápr. 7. 23:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Én Ouzo párti vagyok, tudom nem túl ismert / elterjedt, de nem rossz.
2016. ápr. 7. 23:53
 4/8 anonim ***** válasza:

Én csak Jägert vagy pálinkát iszok, semmi bajom tőlük soha. A vodkától iszonyat csúnya a másnapom, vodkaszódàzni szoktam, de csak alapozásnak, így nincs bajom tőle.

Nem vagyok a kísérletezgetés híve, nem szeretem az íztelen illetve az édes vackokat. Párom sör/bor/whiskeys.

20L

2016. ápr. 8. 00:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Azért a márka többet számít... Az egyik whisky (whiskey-t még nem is ittam :)) ingyen se kell, a másik a kedvenc italom...

A Russkij Standard vodka nekem bejön, de annyira azért nem nagy szám, mint egy jó whisky, pl. a Glenlivet vagy Glen Elgin. A jó, gyümölcsös pálinka tetszik még, a többi tömény annyira nem.

Soha semmivel nem keverek töményt, bár a 80%-osaknál már elgondolkodtató, hogy hígítsam vodkával (de sose csinálok olyat, csak a párom, én a Stroh80-at kávéba vagy bóléba szoktam tenni, azt az előbb nem írtam, bár finom, mivel az nekem nem ital, hanem konyhai aroma, mikromennyiségben).

De merőben ízlés dolga, hogy kinek mi jön be...

2016. ápr. 8. 00:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Erre nincs jó válasz. Sajna csak egy módon tudhatod meg, hogy mi a tuti: kísérletezz! Én amúgy pálinka+sör. Tehát egy feleshez egy üveg sör.
2016. ápr. 8. 10:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Kamaszkoromban a "mindegy, csak üssön" elvet vallottam (finoman szólva sem voltam egy mintagyerek), de most már így tizenpár évvel később nem tudnám meginni azt, amit akkor :D

Nem iszom gyakran, viszont akkor a minőségre megyek. Az egyik kedvenc italom a Zacapa rum, marha drága, kb évente 2 üveggel veszünk, annyi elég is.. igazából nem is azért iszom, hogy berúgjak tőle, hanem mert annyira finom :) Töményekkel általában így vagyok, van 1-2 kedvenc márka, de elég sok idő, mire elfogy egy üveg. Soha nem keverem őket semmivel, maximum 1 kocka jeget teszek bele, ha meleg van.

Whiskeyből a kedvencem a Lagavulin single malt whiskey, de szeretem még a Talisker-t, Glenfiddich-et is, ill. a Bushmills 16-ot és a Jameson-t is.

Ginből a Hendricks és a Tanqueray a kedvenc, tequilából igazából mindegy, a Don Julio elég jó, de ami nem nagyon kommersz, az lecsúszik sóval-citrommal úgyis, amilyen ritkán iszom. Nem vagyok nagy vodkás, de a Ciroc nagyon jó, meg van még két lengyel vodka, ami nagyon ízlett, Pan Tadeusz és Czysta Zoladkowa.

2016. ápr. 8. 11:36
 8/8 anonim ***** válasza:
38%
7 csillagos Metaxa
2016. ápr. 9. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!