Milyen alkoholos italokat ajánlotok egy házibulira?
komolyan ez a kérdés úgy hangzik mintha egy szűz srác életében először lépne ki a szobájából. nem mindegy mit isztok ? lehet inni bort pálinkát whiskyt sört vodkát, gondolom ugyis mindenki úgy megy oda hogy lesz nála minimum egy üveg valami. a zenéről gondoskodj. én utoljára szilveszterkor rendeztem házibulit. szedtem össze egy csomó jó zenét ami hallgatható is azért kiírtam egy CDre és egész éjjel elvoltunk, ha jó a társaság egyszerűen nem tud ellaposodni a hangulat, és ne törődj azzal hogy milyen lesz csak engedje ki mindenki a gőzt.
és hogy ne csak pia legyen, szerintem szerezz be rácsálnivalót, pl ropit, csipszet, pogácsát hogy legyen mihez hozzánnyúlni.
A csajokat se felejtsétek el hogy a végén ne csak egy kanbuli legyen, ha van xbox vagy hasonló azzal is lehet az elején szórakozni, vagy keress ivós játékokat neten.
A helyesírásért bocsi :D
Remélem valamit azért segítettem:)
Koszonom a valaszokat.:)
Igen, amúgy nem csak így hangzik, ígyis van, csak kicsit másképp: *egy szűz lány életében először lépne ki a szobájából. :D:D Nem szeretném kifejteni a mögöttes dolgait ennek.. Mindegy is. 9 fiú lesz, 8 lány, +még valaki hoz egy-két embert elvileg, szóval nem lesz punnyadós kan/csajbuli.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!