Antidepresszánsra isztok alkoholt?
Figyelt kérdés
Aki például évekig szedi a hangulatjavitót, az egész idő alatt nem iszik egy kortyot sem?
Vagy néha azért mértékkel lehet?
2016. márc. 24. 21:47
1/6 anonim válasza:
Én azt tudom, hogy az olyan gyógyszerre, ami a (központi) idegrendszert b-szogatja, mindenféle mennyiségű alkohol, minden formában szigorúan tilos.
Persze egy orvos a heroint is tiltaná, szóval nyilván létezik ez a gyógyszerre szotyizó réteg aki így állítja be magát, de alapvetően elméletileg tilos.
2/6 anonim válasza:
Én 2 évig szedtem, nem mertem inni mellette. Egyszer volt, hogy megittam 4 cent Baileyst, nem lett tőle bajom, igaz nem is ütős ital, de biztos ami biztos nem mertem többet meg erősebbet.
3/6 anonim válasza:
Ismerek olyat aki Rivotrillra ivott. Nála annyi volt hogy sokkal kevesebb piával kicsapta magát. Recept szerint napi 2-őt kellett volna szedjen, volt hogy beszedett 6-ot megivott rá 3 felest meg egy sört és kb. nem tudott magáról, holott máskor kb. 3-4-szer ennyi szesztől volt szarul, ha nem rivózott. Azért te ne nagyon igyál rá. Nem mindenkinél hat ugyanúgy. Lehet neked hamar kinyírná a májadat meg a veséidet ha sokat ráinnál.
4/6 anonim válasza:
Pedig a Rivotril kifejezetten a veszélyes kategóriába tartozik.Ami akár halált is okozhat alkohollal együtt!
5/6 anonim válasza:
Van olyan antidepresszáns, amire nem lehet inni, mert azonnali tüneteket okoz (hányás, rosszullét), de a korszerűbbek már úgy vannak összerakva, hogy inni is, meg vezetni is lehet velük (különben nem lennének eladhatók a piacon). Ezzel együtt nem ajánlott.
6/6 anonim válasza:
lehet a nyugtatókkal keverem (bár azokkal is isszák együtt mert felerősítik egymás hatását a piával) azért nem ajánlott mert légzésleállást okozhat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!