Pszichedelikus szer hatása alatt lehet alkoholt inni?
jaja, ezt a nyugdíjasoknak hétvégén a mesedélutánon.
Egy dolgot hangsúlyozok évek óta a világhálón. Mindenki azt fogyaszt amit akar. Nem amit szabad, hanem amire van pénze. Csak akkor szigetelődjetek el úgy, hogy balesetet ne okozzatok, mert szakadjon össze alatta a föld, aki elüti más gyerekét bedrogozva. Legyen ez akár marihuána, vagy kokain amit tolt. Remélem érthető amit közölni akarok.
A pia állítólag kicsit összezavarhatja tripet, de első használatkor tényleg nem a legjobb ötlet elmenni bulizni. Mondjuk én még csak a kék hajnalkát próbáltam.
Pont kedden nyomtam be a fejembe hat tasaknyival, aztán csak másnapra szívodott fel, így reggel úgy ébredtem, hogy full kész vagyok, aztán úgy mentem el forogatni.
Egyébként mit akarsz tolni, savat vagy gombát, azt hallottam a gomba csak nagy dózisban durva, egyébként meg olyan, mint keményen belennél tépve.
Utolsó, rosszul hallottad, ugyanolyan mint a papír csak kicsit valahogy természetesebb érzése van de ennyi. Meg undorító íze.
De természetesen a hatásfoka nagyban függ a tárolásától és a frissességétől valamint a fajtájától. Normál esetben egyformán durva.
De a cetli is olyan néha, mint egy valag zöld süti ha szarul tárolták sajnos.
Mindegy csak mondom.
A kérdezőnek mégegyszer:
első használatra semmiképp sem ajáblom a bulit,a sört meg valószínűleg nem fogod kívánni. Inkább érdemes otthon maradni és betolni a tévére valami állat animált zenét ha youtube-on rákeresel hogy lsd/psychedelic trip olyan videókat találsz hogy haldokolni fogsz a kanapén tőle hogy hol az anyádba vagy és mi ez annyira jó. Aztán ha párszor már használtad akkor megpróbálhatsz a lábadra állni a hatása alatt de nem lesz egyszerű :D
A szerecsnediót meg a hajnalkát hagyd...légyszi... főleg ha még sosem szedtél semmit... kur..vára nem lesz jó! Maradj elsőre a hagyományos dolgoknál az ilyen szarokat meg told ha utána már képben vagy...
Nagyon nagy hiba ilyennel kezdeni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!