Más 14 hó körüli babája is felkel inni éjjel? Hogy szoktassam le erről? 3-4-szer kel éjjel inni.
Direkt figyelek, hogy este már ne kapjon sósat, vagy csak enyhén sós ételt, de a második vacsija tejpép szokott lenni.
Nálunk mondjuk elég gond az ivás kérdés, mert rengeteget iszik (3 liter), és nappal is alíg bírom kivenni a szájából a cumisüveget. De legalább éjjel ne inna, mert 3-szor kell átpelusozni, különben minden átázik.
3 litert? Az én fiam is sokat iszik, éjjel 2-szer kel, hajnalban én is pelust cserélek. Nem sok kicsit ez a 3 liter? Orvosnak mondtad? Én nem a leszoktatáson gondolkoznék, hanem azon, hogy nincs-e valami gond a háttérben. Bár én kicsit parás vagyok, minden ilyesmivel a dokinkat zaklatom...
Viszont az én fiam, sokszor kiszolgálja magát. Csepegésmentes csőrösben van a vize éjjelre, ha felborítja sem folyik ki. Így nem kell felkelni hozzá.
Jó a kérdés.Az én fiam legújabb "heppje" h ordít egyik pillanatról a másikra,kiveszi a cumit és vár h itassam.Van h úgy iszik mint aki egy kiló sós krumplit evett,de van h csak 2 kortyot.És nem 3-4x kér így.Rengetegszer.Már kivagyok,meg se tudom számolni hányszor itatom.:(Borzalmasak az éjszakáim.És úgy sír meg vergődik,mint akit ütnek.Kb 2 hete megy ez,16 hónapos,nem tudom meddig tart.Talán ahogy jött,úgy múlik el.
Egy megjegyzés amúgy,h 14 hónaposan 3 liter rengeteg.Én megnézetném a cukrát.(Őszintén szólva én is meg akarom nézetni,mert fura ez a sok éjszakai ivászat).
Kitartást!
A lányom egy évesen gondolt egyet, és nem kért többet inni. Amikor bejött a kánikula, akkor néha kért most pár kortyot, de azóta megint nem.
Nem lehet, hogy száraz a levegő?
Amúgy a 3 liter szerintem is nagyon sok. A lányom olyan 1,5 litert iszik, erre is csak pislogott a dokinő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!