Antidepresszánsra ihatok alkoholt?
Figyelt kérdés
2009. okt. 23. 13:02
1/12 anonim válasza:
Mértékkel igen, de be ne rúgj semmiképp.
2/12 anonim válasza:
Elvileg nem, de azt min. fél évig kell szedni, úgyhogy gondolom más is iszik rá, de tényleg vigyázz, hogy ne sokat!
4/12 anonim válasza:
vagy az egyik, vagy a másik...
NE igyál rá!
5/12 anonim válasza:
Attól függ, milyen antidepresszáns. Az újabb fajtákra általában lehet inni. Szerintem a betegtájékoztatóban benne van, ha nincs, akkor lehet rá inni.
6/12 anonim válasza:
En sertralint kapok es idonkent racsuszik egy pohar bor,nekem semmi bajom tole,de a betegtajekoztatoban sem tiltjak nekem.Igaza van az elottem szolonak, olvasd el a tajekoztatot!
7/12 anonim válasza:
Szerintem olvass mindenképp tájékoztatót, Xanax-ra úgy tudom, hogy nem, de fogalmam sincs mit szedsz...
8/12 anonim válasza:
Nem ihatsz rá! Semmilyen központi idegrendszerre ható gyógyszerre, így antidepresszánsra sem ihatsz alkoholt!
egy gyógyszerész :)
9/12 anonim válasza:
Ha nem ihat rá alkoholt, benne kell legyen a tájékoztatóban. A Xanax nem antidepresszáns, hanem nyugtató.
10/12 anonim válasza:
inni ihatsz, szabad ember vagy.
esély van rá, hogy csúnyán kiüt :-(
sokkal fontosabb kérdés, hogy miért akarsz inni rá?
az alkohol egy brutál erős nyugtatószer. mi szükséged rá a bogyó mellett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!