Miért nem lehet antidepresszánsra alkoholt inni?
Figyelt kérdés
2010. jún. 25. 22:31
1/9 anonim válasza:
Mert felerősíti a gyógyszer hatását.
3/9 anonim válasza:
Ezt a Jóban rosszban-ban láttad ? :D (mármint nem oltásból,de ma volt benne egy ilyen rész,épp láttam :D)
4/9 anonim válasza:
Az alkohol az idegműködést gyengíti a depressziósnak meg már eleve probléma van az idegműködésével.
5/9 anonim válasza:
lehet rá alkoholt inni , de attól függ mennyit
1-2 sörtől esetleg 1 feles vmi könnyebb piától nem hiszem hogy bajod lenne , viszont 2-3 feles abszint után már lehet végighánynád az estét jobb esetben :P
6/9 anonim válasza:
A kiszámíthatatlan hatások miatt.
7/9 anonim válasza:
Irjál már olyan gyógyszert, amire ajánlják az alkohol fogyasztását.
8/9 anonim válasza:
haverom egyszer rivo-ra ivott kb fél liter bort aztán a mentősök vitték el. nem jó dolog ezzel játszadozni :(
9/9 anonim válasza:
cipralex
rivotril
ezeket szedem,2-3 sörtől nem volt semmi bajom
múltkor sokat ittam
síró görcs tört rám, fájt a hasam és magam elé bámultam
ha ráiszol az antidepi gyógyszerre nem tudod kontrollálni az érzéseidet amiket józanul megtanultál a gyógyszerek segítségével
ismerősöm nagyon sokat ivott
ő 6szor hányt és nem emlékezett másnap semmire
azt hallottam agykárosodást is okozhat de azt nem tapasztaltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!