Kinek milyen gyógynövény tea vált be pánikbetegség ellen? És hogyan miként, és mikor itta? Esetleg gyógyszer mellet is lehet inni, és mennyit?
Én frontint szedek, de el szeretném hagyni, de mikor csökkentem az adagot egyből kezdenek visszajönni a rosszullétek, amúgy 2x fél 0.5 frontint szedek, de van mikor bekapok egy egészet is mert úgy érzem hogy kell!
Esetleg ha fokozatosan elhagynám akkor segítene valmilyen tea ezt kiváltani hogy ne törjenek rám a rosszullétek?
Az orbáncfü nem jó, mert ütközik a xanaxxal és az antidepikkel. A többi: citromfü, valériána /macskagyökér/
levendula, aloé vera ezek jók. De lehet, hogy nem most van itt az ideje nálad, ha néha a 1/2 sem elég. Nehogy kiprovokáljon egy pánikrohamot az elhagyása.
Nem tudom, hogy aktuális-e még a válaszom: a Valeriana egy nyugtató hatású gyógynövény -magyar népies nevén a Macskagyökér- latin elnevezése, amely kiválóan használható nyugtalanság, álmatlanság esetében. Ez a gyógynövény több nyugtató jellegű készítménynek is az egyik összetevője. Egyébként nagyon fontos, hogy sok B-vitamint szedjél, mert ezek szükségesek az idegrendszer megfelelő működéséhez, ezen kívül Kálciumot és Magnéziumot is tartalmazó ásványi anyag tartalmú táplálék kiegészítőket is fogyasszál. Tudom javasolni még a nitrogén-monoxid tartalmú táplálékokat, táplálék-kiegészítőket is, mert ez a vegyület fontos neurotranszmitter, azaz idegingerület átvivő. Ilyet legutóbb a Kyani nevű cég termékei között láttam... De mindezek mellet nagyon fontos a megfelelő lelki jellegű kezelés is -mert minden a helyes gondolkodásból indul ki!
Remélem, tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!