Fél liter tejes sörtől (kb fele-fele) tejes sörtől/sörös tejtől lehet hasmenésem vagy valamim?
Figyelt kérdés
2016. febr. 29. 15:05
1/12 anonim válasza:
Szerintem sokkal egyszerűbb tanulni a dolgozatra.
2/12 anonim válasza:
Van, akinek a tejtől is lazán lesz.
Nekem nem lenne gusztusom meginni (amúgy sem tud hasmenésem lenni semmitől. sokmindent próbáltam már. a megsavanyodott tej is OK, igaz, azt még akkor próbáltam, amikor még ittam tejet), te viszont kipróbálhatod, ha akarod.
3/12 anonim válasza:
legjobb hashajtó a hordóskáposzta leve. saját tapasztalat, sokszor segített "szorult" helyzetekben
4/12 A kérdező kommentje:
#1: 1. ez nem válasz, 2. tudtommal nem lesz holnap semmilyen dolgozat.
2016. febr. 29. 17:33
5/12 anonim válasza:
Ez gyomorfüggő. Tény hogy nem igazán illik össze a kettő. Előfordulhat hogy hasmenésed lesz.
6/12 anonim válasza:
Ok, tisztázzuk a tényállást :-)
Ha szorulásod van, valóban a savanyúkáposztalé igen jó megoldás, de tudom ajánlani a langyos vízbe áztatott aszalt szilvát.
7/12 anonim válasza:
Én okádnék ha ilyet kéne innom.
8/12 A kérdező kommentje:
Eddig semmi bajom
Köszi a válaszokat:)
2016. febr. 29. 20:32
9/12 anonim válasza:
Tej, sörrel, nem tudom. Viszont annó, egy alkesz kolléga, tejes zacskóból öntött ki tejet és pótolta pálinkával. Reggelire ezt itta:) Még ki nem derült, csodálkoztunk, fél liter tej, milyen jó kedvet tud csinálni.
10/12 anonim válasza:
A savanyú káposzta leve tényleg hatásos és gyors is. És még finom is. A Sparban lehet kapni.
Ha megiszod, WC legyen a közelben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!