0,5 liter tokaji aszútól be lehet rúgni? Vagy ezen kívül milyen borokat ajánlotok max 3000 forintig, ami édes?
Figyelt kérdés
édes legyen, ez fontos2016. jan. 23. 15:35
1/7 anonim válasza:
Van egy olyan érzésem, hogy 14 alatti lány vagy.
Igyál málnaszörpöt.
2/7 anonim válasza:
Tuti embe- és körülményfüggő, de igen esélyesnek tartom. Az aszú amúgyis trükkös, egy felest már megérzek, pedig egy feles töményt nem :D
Az édes borokhoz nem értek, csak a tokaji aszút szeretem közülük, szerintem remek az ár/érték aránya, ráadásul felbontva is remekül eláll.
3/7 A kérdező kommentje:
na megittam végül 500ml húzóra, jéghidegen, fincsa volt ,de semmit nem érzek belőlle, most ittam meg :S kicsit ég a gyomrom, érzem hogy leért, de ennyi.
2016. jan. 23. 18:15
4/7 anonim válasza:
Dankót ajánlom abból vagy 8 db kijön, édes és 6 l-t ugyse iszol meg de ihatsz vagy 2 napig. :D De fél l édes aszutol fel ora alatt lefordul az ember a székről ha húzza. :D
5/7 A kérdező kommentje:
VÉgül tokaji szamorondit ittam, de most érződik picit a hatása, hát ezek a borok elég gyengék hatás szempontjából, tegnap ittam pálinkát 5 perc után már érződött a hatás, igaz azt csak mézzel tudom meginni, ha teszek bele utólag, különben elfog a hányinger.. sajnos :/
2016. jan. 23. 18:46
6/7 anonim válasza:
Én fél liter bortól, húzóra vállalhatatlanul lealjasodnék :D de kire-hogy hat
7/7 A kérdező kommentje:
Nem volt vészes.
Már el is múlt a hatása...
Talán 1 litertől már nehezebben tudnék járni. Pedig nagyon ritkán iszom.
2016. jan. 23. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!