0,2 liter vodkától be lehet rúgni, ha éh gyomorra iszom? Illetve mi a véleményetek ha ezt a 0,2 liter vodkát összekeverem energiaitallal, úgy tényleg jobban hat?
Emberfüggő. Ez pont az a szint, aminél már elképzelhető, de azért megvannak a feltételei.
Én pl. nem vagyok italhoz szokva, de volt, hogy 2,5 dl töményt még csak meg sem éreztem (azóta sem értem, ez kivételes eset volt), de 3 feles tipikusan csak kellemes becsípettséget okoz, ugyanúgy gondolkodom, járok, működöm, berúgni kevés. De én nem egyszerre hajtom fel, mivel olyat nem tudok. Van, aki nálam nagyságrendekkel jobban bírja az italt, de ugyanebben a súlycsoportban s bármely nemnél (én nő vagyok) azért szerintem elég érzékenynek kell lenni ahhoz, hogy 2 decitől berúgjon valaki. De biztos számít a sebesség, az éhgyomor, sőt az étrend is (az én új étrendemen töredékére esik vissza az alkoholtűrés, ki kéne próbálni :D). S persze eleve nagyok az egyéni különbségek.
Az egyetemen a pezsgőbetonért voltak oda, ahol a vodkát pezsgőbe keverik, állítólag elég olcsón be lehet vele állni. Ilyesmire sosem vetemedtem, eleve nem tudom, miért akarnék berúgni.
Na most ittam meg...
du. 2 óra óta semmit nem ettem, 10 percen belül megittam a 0,2l vodkát, spriteal meg megittam egy energiaitalt, de ez elég kevés..
Mondjatok már valami jó bebaszós piát, vagy több vodkát kell inni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!