Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » 0,2 liter vodkától be lehet...

0,2 liter vodkától be lehet rúgni, ha éh gyomorra iszom? Illetve mi a véleményetek ha ezt a 0,2 liter vodkát összekeverem energiaitallal, úgy tényleg jobban hat?

Figyelt kérdés
70 kg vagyok.
2016. jan. 25. 12:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért nem lett volna egyszerűbb 2 dl-t írni? :D Am igen, be lehet rúgni, de én nem keverném energiaitallal.
2016. jan. 25. 12:34
 2/8 anonim válasza:
Ne keverd energiaitallal!!! De amúgy bee lehet rúgni
2016. jan. 25. 14:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha bebaszás a cél, akkor mindegy hogy eszel-e előtte, a lényeg, hogy egyszerre vedd be az egészet, és akkor garantált K.O.
2016. jan. 25. 14:06
 4/8 A kérdező kommentje:
miért ne lehetne keverni energiai.al? csak koffein van benne, nincs taurin már benne.
2016. jan. 25. 15:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Voltaképp a taurin vol az az összetevő ami elvileg az alkohollal mérgező vegyületeket alakít ki, mostanság már mindegyikből kivették a taurint a chipsadó miatt, szóval annyira nem is nevezném már energiaitalnak egyik itt gyártottat se. Ugyankkor a koffein és alkohol együttes bevitele sem túl jó, ugyanis a sok koffein éberséget okoz, ezért józanabbnak érzed magad mint amilyen vagy mert ellensúlyozza az alkohol kábító hatását. Ennek ellenére én is szoktam inni vodkát energiaitallal csak mert finom, de hatni nem hat jobban, sőt mint mondtam józanabbnak érzed magad tőle. 2 deci vodkától meg berúgni akkor lehet, ha vagy full kezdő vagy mondjuk 50kg és életedbe nem ittál. Ebben az esetben akkor is beállhatsz tőle ha jóllakva iszod, mondjuk 2-3 óra alatt. Én pl. a 90kg súlyommal úgy hogy szokva is vagyok a piával istenesen berúgni csak akko tudnék ennyitől ha csak keveset eszek előtte és húzóra megiszom, de akkor meg rövid ideig hat, ha full éhgyomorra innám akkor viszont nagyon hamar visszajönne. Próbáld meg úgy hogy valamennyit eszel előtte és hamar megiszod.
2016. jan. 25. 16:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Emberfüggő. Ez pont az a szint, aminél már elképzelhető, de azért megvannak a feltételei.

Én pl. nem vagyok italhoz szokva, de volt, hogy 2,5 dl töményt még csak meg sem éreztem (azóta sem értem, ez kivételes eset volt), de 3 feles tipikusan csak kellemes becsípettséget okoz, ugyanúgy gondolkodom, járok, működöm, berúgni kevés. De én nem egyszerre hajtom fel, mivel olyat nem tudok. Van, aki nálam nagyságrendekkel jobban bírja az italt, de ugyanebben a súlycsoportban s bármely nemnél (én nő vagyok) azért szerintem elég érzékenynek kell lenni ahhoz, hogy 2 decitől berúgjon valaki. De biztos számít a sebesség, az éhgyomor, sőt az étrend is (az én új étrendemen töredékére esik vissza az alkoholtűrés, ki kéne próbálni :D). S persze eleve nagyok az egyéni különbségek.

Az egyetemen a pezsgőbetonért voltak oda, ahol a vodkát pezsgőbe keverik, állítólag elég olcsón be lehet vele állni. Ilyesmire sosem vetemedtem, eleve nem tudom, miért akarnék berúgni.

2016. jan. 25. 16:31
 7/8 A kérdező kommentje:

Na most ittam meg...

du. 2 óra óta semmit nem ettem, 10 percen belül megittam a 0,2l vodkát, spriteal meg megittam egy energiaitalt, de ez elég kevés..

Mondjatok már valami jó bebaszós piát, vagy több vodkát kell inni?

2016. jan. 25. 21:17
 8/8 A kérdező kommentje:
na hraagudjatok. mégis beáltma tőle.. csak fél órával később ütött be :O ettől nem kell keményebbb
2016. jan. 25. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!