Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Romlott bort szerintetek...

Romlott bort szerintetek érdemes visszavinni hipermarketbe?

Figyelt kérdés

Nos, a helyzet az, hogy vettem már ebből a borból ugyanabban az üzletben vagy 5-6 üveggel (elég drága borról van szó, 3500 Ft egy palack) és az eddigieknek nem volt semmi baja, de sajnos a tegnapi romlott volt.

Azért is kellemetlen, mert vendégek voltak nálam és akkor nyitottam ki.

Szerintetek érdemes visszavinni, foglalkoznak ilyesmivel egy nagy hipermarketben?

Mivel mint említettem vendégek voltak nálam, így a bor kb fele hiányzik, mivel kitöltögettem a vendégek poharába és már utána nem pepecseltem a visszatöltögetéssel, hanem kiöntöttem azokat és nyitottam egy új üveggel.

2016. jan. 7. 08:11
1 2 3
 21/23 Mojjo ***** válasza:
50%
Ezt nem értem. Mennyiben van köze a dugóhibának az ecetesedéshez? A dugóhibát legtöbbször a TCA jelenlétére értjük, ami nagyon más, mint az ecetesedés. Vagy arra gondolsz, hogy az ecetsavbaktériumok aerob baktériumok, és talán egy rosszul záró dugó miatti többletoxigén hozzájárul az elszaporodásukhoz, tevékenységükhöz?
2016. jan. 7. 11:52
 22/23 A kérdező kommentje:
Igen, arra gondolok.
2016. jan. 7. 11:56
 23/23 Mojjo ***** válasza:
66%
Minden lehetséges :)
2016. jan. 7. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!