Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A Lidlben most leakciózott...

A Lidlben most leakciózott francia vörösborok közül szerintetek melyiket lenne érdemes megvenni?

Figyelt kérdés

Vannak olyanok, amik 6-8 ezer Ft-ról vannak leárazva 50%-al, csak a francia borokkal nem igazán vagyok képben.

Melyiket lenne érdemes megvenni?

2015. dec. 10. 11:14
 1/9 anonim ***** válasza:
41%
Azért, mert azt írják oda, hogy 10000 helyett most 5000, attól még lehet, hogy az a bor múlt héten is csak 6000 volt. Erre gondoltál már? Az "akció" ezt a szemfényvesztést jelenti már évek óta. Nézz utána neten azoknak a boroknak előbb.
2015. dec. 10. 12:33
 2/9 A kérdező kommentje:
Ne nézz már hülyének légyszives. Azok a borok normál áron voltak eddig, most kezdték el leakciózni őket.
2015. dec. 10. 12:41
 3/9 anonim ***** válasza:
37%
Fingod sincs a borokról, csak azért akarsz venni, mert akciós?
2015. dec. 10. 13:03
 4/9 szaszaa11 ***** válasza:
Hát igen sajnos megy a néphülyítés... :D bort csak és kizárólag vinotékában, pincészetben, illetve azoknak kitelepülésein, és interneten keresztül kifejezetten evvel foglalkozó oldalakról érdemes beszerezni. Lidl... Ne röhögtess már kérlek. Lefogadom ez a hatalmas francia bor maximum 1000ft közvetlen a termelőtől... Aztán iszod azt a moslékkt, ami hónapok óta állított helyzetben, 20 fokban rohad a polcokon... Már csak a boltokban vásárolható borok tárolási módja miatt SEM vennék soha bort boltban, hát még ha az ár-érték arányt nézzük. Komolyan, ne hagyd magad átverni. Még ha az a bor tényleg 10000ret is ér, Szerinted ilyen tárolás melett még nem indult meg a minőségi romlása? Francot nem! Soha ne vegyél bort a fentebb említett beszerzési módokon\helyeken kívül.
2015. dec. 10. 14:56
 5/9 anonim ***** válasza:

#2 nem nézlek hülyének, segíteni szerettem volna, de ha te így, akkor én is így.

Honnan tudod, hogy normál áron voltak? Figyelted a borok árát az elmúlt hetekben? Felírtad magadnak? Vagy csak oda van mellé írva hogy AKCIÓÓÓ és a 8000 át van húzva, helyette pedig 4000? Azt vágod, hogy a 8000 helyett azt is oda írhatták volna, hogy 20000? Akkor az egy 20000 forintos bor? Pont az olyan emberek miatt csinálják ezt, mint amilyen te is vagy. Az átlag. Hülyíthető, könnyen lehúzható. A fogyasztói társadalom célközönsége.

2015. dec. 10. 15:29
 6/9 Mojjo ***** válasza:
67%

Most így hirtelen:

[link]

és

[link]

Nem tudom ezek épp akciósak-e, de érdemes lehet rájuknézni.

2015. dec. 10. 18:10
 7/9 A kérdező kommentje:
6: Köszi, megnézem ezeket!
2015. dec. 10. 19:26
 8/9 Csabesz80 válasza:
Szerintem nem igazán választhatsz mellé, keress valamilyen száraz bort, biztos finom lesz. Mi ajándékba vettünk ezekből a borokból találomra kiválasztva mivel nem nagyon értünk hozzá. Olyannak vettük aki tényleg igazán bor fanatikus és nagyon ízlett neki.
2015. dec. 11. 23:42
 9/9 szabó tomika válasza:
mert ezt muszály volt ide kiírni
2016. jan. 1. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!