2/16 anonim válasza:
Kanizsai, Rákoczi, Kőbányai, Balatoni Világos
3/16 anonim válasza:
A Riesenbraut nem szeretem, nagyon vizes.
Helyette:
Dreher
Argus
Miller
Gösser
Heineken
Soproni
Staropramen
Arany Ászok
Beck's
6/16 anonim válasza:
Bármilyet megiszok, de a 3-4%-osak nagyon vizezettek, szóval magamnak 4% alattit nem veszek, csak akkor iszok ha meghívnak rá. Amúgy Soproni, Borsodi, Aranyászok, Kozel, Szalon, Löven, kőbányai, Arany fácán nekem bőven jó, de ha látok olcsón valami jót azt is megveszem mint pl. most karácsonykor Dreher, Beck's, Carlsberg is 200 volt tescoba, vettem is párat mindegyikből.
7/16 anonim válasza:
A semmilyen nevű sört, olyan semmilyen.
8/16 anonim válasza:
Az esetek 40-50 szazalekaban Beck's, 20-30 szazalek Calsberg, maradek pedig ami jon: Temesvari, Csiki, Holsten, Ursus, stb.
9/16 anonim válasza:
A törzshelyemen leginkább Holstent, esetleg Drehert vagy Kőbányait, illetve barna Staroprament. Máshol, ha jó a csapolt sör, akkor csapolt Drehert, csapolt Sopronit, ha meg nem, az üvegesből Dreher vagy Kőbányai.
10/16 anonim válasza:
szűretlen búzasört (a márka tekintetében megengedőbb vagyok;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!