Miért isztok sört, bort vagy ilyeneket?
Figyelt kérdés
Azért, mert abba menekültök a problémáitok ellen?
Azért, mert szeretitek?
Azért, hogy menőnek érezzétek magatokat?
2012. ápr. 22. 09:40
1/11 anonim válasza:
Azért mert finom (leginkább sört és bort iszok), jó hangulatot képes teremteni, feloldja a gátlásokat (nem azt mondom hogy enélkül nincs buli, sőt!), és néha jól jön amikor valami szívfájdalmunk van. Nem a menőzésért iszom, engem nem érdekel hogy ki milyen menőnek gondol. Bárki képes inni, ez nem tesz senkit sem menőbbé/felnőttebbé.
2/11 anonim válasza:
Egy kiadósabb vagy nehezebb étel után szoktam 1 deci vörösbort inni, az jót tesz az emésztésnek. Sört ritkán iszom, töményet meg egyáltalán nem.
3/11 anonim válasza:
Sört nem szeretem, mert azonnal fejbevág.
A tömányből max. fél nyalintás, mert kijön. A likőrökől csak a krémesek jönnek be, de abból is max. 1-2 pohár. Vörösbor a favorit.
Miért?
- családi összejöveteleken iszok egy kis krémlikőrt
- vörösbort emésztés könnyítésére, meg mostanság fél-1 decit majdnem minden este, mert vérszegény vagyok
Buliban persze másabb, de tudom, hol a határ, meg 1 koktél elég is szokott lenni, nem kell nekem pia, h jól érezzem magam.
5/11 anonim válasza:
Én minden este iszom 1 deci vörösbort, a jobb vérképzésért. Társaságban pedig búzasört iszom, mert csak annak szeretem az ízét. Ennél erősebb alkoholt nem szoktam inni.
6/11 anonim válasza:
Szeretem a bor ízét, sokat főzök is vele. Egy bizonyos pontig szeretem a hatását is, bár diákkorom óta berúgni egyáltalán nem szeretek. A sört folyadéknak iszom nyáron, égetett szeszekkel legfeljebb koccintok, vagy kemény fagyokban felhajtok egyet, hogy elöntsön a meleg.
7/11 anonim válasza:
Én citromos sört szoktam, meg néha jó minőségű bort. Mivel 4 fal között teszem a "menőségből" ki van zárva.
8/11 anonim válasza:
Változó, volt rá példa, hogy nagyon szar napom volt, és azért ittam le magam, de ez ritkán van, némelyik piának az ízét is szeretem, de általában társaságban iszok a hatásért, mert úgy jobb a hangulat.
9/11 anonim válasza:
bort vagy pezsgőt
a hatás miatt csak, de csak becsípésig, nem full részegségig.
28/N
10/11 anonim válasza:
40% alkoholtartalom alatti szeszes italt nem fogyasztok , és hogy miért? nemtom alkalmanként szoktam mindenki ezt teszi , meg íz miatt is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!