Ha ebben az évben töltöm be a 18-at de még nem vagyok az akkor sem vehetek rövidet meg ilyeneket?
Figyelt kérdés
Tehát ha elkérik a személyimet és látják 3 hónap és 18 akkor is simán mondhatja hogy nem adhatja ki ?
Különben ez ritkanagyhülyeség.3hónapig nem ihatok alkoholt 3hónap 1 nap múlva már igen ?:D:ASD
2011. aug. 16. 03:33
2/7 anonim válasza:
Úgy van, ahogy leírtad. Rendezz egy jó nagy szülinapi bulit :)
3/7 anonim válasza:
Velem néha akkor is szórakoztak mikor több mint fél évvel múltam el 18. Szóval ha még be se töltötted akkor főleg.
Mondjuk szerencsére én már leszoktam.
4/7 anonim válasza:
engem a zp-be nem akartak beengedni,megkérdezték hány éves vagyok ,én meg közöltem h tegnap volt a 21. szülinapom,erre jött a beugratós kérdéssel,hogy mikor születtem,megmondtam neki,meg kérdeztem h adjak-e személyit,de nem kért...amúgy nem kamuztam neki :)tényleg annyi voltam,de még a 18-at se nézte ki belőlem,pedig nem vagyok kislányos :D
24/N
5/7 anonim válasza:
szerintem meg ha fontos hogy vegyél piát akkor menj be egy kisboltba, én csak januárba leszek 17, múltkor tettem egy próbát 3 kisboltból 1-be nem adták ki a másik 2-ben viszont egy szó nélkül odaadták, mellesleg olyan kisbolt is van ahol az alkalmazottak nem adják ki, de a főnök igen:)
6/7 anonim válasza:
Igen, 3 hónapig nem ihatsz alkoholt, 3 hónap 1 nap múlva már igen. Valahol meg kell szabni a határt. Ennyi erővel már ihatnál 9 évesen is, egy napokat mindig lealkudva. Ott a határ, 18 év felett és kész.
7/7 A kérdező kommentje:
elég lenne csak abban az évben engednék amikor betöltöd a 18-at.
2011. szept. 30. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!