Miért van az hogy ha rövidet iszom megindul a nyáltermelésem?
Figyelt kérdés
Amikor megiszom (akár illuminált akár józan állapotban) egy rövidet megindul tőle a nyáltermelésem, de nagyon, szinte már nyelni sem tudom, s innentől kezdődik a kisebb hányinger, ami 3-4 perc múlva már el is múlik.2011. okt. 8. 14:06
1/5 anonim válasza:
Az ízük miatt.. A hányinger azért van mert nem esik olyan jól talán..Vagy nem bírod úgy a piát :D:D
2/5 lisboa válasza:
Hát nekem is van hasonló "gondom" :D
Én miután megittam rögtön szívok pár slukk cigit és valamiért elmúlik
3/5 anonim válasza:
Kérdés milyen rövidet iszol.A nyáltermelödés a hányinger miatt van egyébként.
4/5 A kérdező kommentje:
de nálam fordítva van a sorrend... olyannál is előfordul amit szeretek, vagy ami "finom".
2011. okt. 10. 17:37
5/5 anonim válasza:
Mer a hosszúnál nem veszed észre ,hanem belefolyik a nyálad.Na, boldog vagy mostmár, hogy ezt is tudod XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!