Missed ab után ha spontán megindul a kilökődés, az mindig erős görcsökkel és sok vérzéssel jár?
Annak írom, aki hasonló helyzetben van, hogy nekem végül szerencsére megoldódott magától a dolog. Szept. 25.-én magától lezajlott a dolog, erős vérzéssel járt, olyan normál menzesz szerű görcsök kíséretében, de egyáltalán nem volt vészes. Kb 1-2 órahosszáig vérzett nagyon, egyszercsak kipottyant a petezsák (kb. mint 2 db. dió egymás mellett akkora elhalt, szürkés szövetzsákocska volt, cafatokkal.... már bocsi h. ilyen részletesen leírom, de én előtte örültem volna, ha tudom hogy erre számíthatok..)utána már enyhült a vérzés, még kb 2-3 napig menzesz szerűen vérzett, aztán még két hétig enyhén inkább barnás rózsaszínű folyás , itt már elég volt tisztasági betét is. Uh.--al ellenőrizték 2x, másodszorra tökéletesen kiürült, és újra van peteérésem! :)
Szerencsém volt, hogy a dokim rám bízta, akarok-e műtétet, én meg azt mondtam inkább várnék. Azt mondta várhatok nyugodtan, életveszélyben nem vagyok. Örülök h. így döntöttem.. Megúsztam a kaparást... Szerintem sokan megúsznák, és természetesen lezajlana másoknál is a dolog, ha kérnénrk időt a dokitól. A szonográfus nőci azt mondta nekem h. olyannal is találkozott pályafutása alatt, aki 6 hétig várt, mert nem akart műtétet de végül távozott magától aminek kellet.. Szóval amíg nincs láz, ájulás, valami gond, addig nem sürgős a műtét....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!