Kókuszjoe kérdése:
Hány sört isztok meg egyszerre?
Figyelt kérdés
Kinek mennyi volt eddig a sörivó rekordja?2013. ápr. 30. 17:18
1/10 anonim válasza:
Egyszerre egyet.
A következőt csak utána.
2/10 anonim válasza:
Egyszerre egy korsóval szoktam, ha megittam utána iszom a következőt.
3/10 A kérdező kommentje:
Akkor úgykérdezem,hogy egymás után "gyorsan" hány korsó sört tudtok inni?
2013. ápr. 30. 17:39
4/10 A kérdező kommentje:
hát ha nem adtok normális választ akkor igyatok metil alkoholt,de " gyorsan"
2013. ápr. 30. 18:14
5/10 anonim válasza:
Általában 4 körül szoktam,ha kicsit szomjasabb vagyok akkor 6-8.
6/10 anonim válasza:
Rövid idő alatt, tehát pár perc, azalatt max. 2-őt, egyébként meg ha nem ilyen rohadt melegről beszélünk, mint ami mostanában van, hanem átlag időről, akkor kb. félóránként 1 lecsúszik, anélkül, hogy fájna a hasam, és így kb. 4-5 órán át tudok inni, aztán utána kezdek mocskosul berúgni, ezért abbahagyom.
7/10 Balanus_concavus válasza:
7 és fél liter, de az kora estétől hajnalig. Sört meg nem szoktam gyorsan inni versenymódra, csak ahogy jól esik.
8/10 anonim válasza:
Egyszer húzóra lement majdnem két liter. Egyszer pedig osztálykiránduláson kb 10et ittam meg többet azért nem, mert elfogyott. De ez azt jelenti, hogy reggel 7től kb éjfélig.
9/10 anonim válasza:
Régen, amikor még piáltam, az apóssal simán legurítottunk egy láda sört este 8-tól éjfélig. Azért nem többet, mert nem volt otthon több.
10/10 Szergej55 válasza:
Általában legfeljebb 2-t iszok meg egy alkalommal (hétvégén ismerősöknél, rokonoknál, stb.), a csúcs eddig 1 napra 10 sör volt, amiből 8-at tulajdonképpen egymás után gurítottam le. Nem kellett volna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!