Férfitársaim bizonyára ismerik a magyar sörök jelentős részét képező kukoricadara jelenlétét! Ti hogyan értékelitek ezeket a söröket?
Figyelt kérdés
Furcsa, hogy a német, cseh, és osztrák sörök ilyet nem tartalmaznak, pl. a német sör-tisztasági törvény, a "Reinheitsgebot" előírásai miatt, meg szerintem nem is oda való. Sajnos édeskés, sajátos íze miatt én nagyon nem kedvelem, bár, ha az ember normális minőségű sört akar inni, akkor legalább 200.-Ft/doboz összeget kell fizetni. Ezért folyamatosan figyelem az akciókat, hogy jó sörből megvehessek egy kartonnal, ami sokáig eltart.2015. dec. 31. 10:05
11/13 Boboooo90 válasza:
Azért mert a magyar a sopronit és a borsodit fogja venni, hiába drágább, mert igénytelenek a magyar sörivók. Ez nem az ő hibájuk...ezt szokták meg, ha az ember megszokja a szart, akkor azt fogja inni. Olvass körbe azon vitatkoznak melyik a finom, közben mindegyik ihatatlan szar. Ha valakinek adnak 1 Bernard Ale-t, az nem fog többé sopronit inni például, mert a sört lehet élvezni is, úgy igazán.
13/13 Boboooo90 válasza:
itthon nem tudom. Zlinben ittam utoljára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!