Mennyit kell a likörböl meginni, hogy berugjon valaki?
Sejtésem szerint nem igazán bírod az alkohol ízét, ezért a lityilötyi alacsony alkoholtartalmú likőröket választottad. Ezek nem épp a berúgás komoly eszközei, inkább élvezeti cikkek, mint egy tábla csoki vagy egy zacskó chips (azokkal sem laksz jól, csak néha betolsz egy kicsit, mert jó az íze), ráadásul elég drágák is.
Nem érdemes meginnod egy üveggel, mert aránytalanul drága lerészegedés lesz belőle.
Akinek az a célja, hogy berúgjon, az tegye azt minőségi alkohollal.
(Egyébként én a 86 kg-om ellenére képes voltam enyhén beszédülni egy üveg alma cidertől szenteste.
Egyszer 16 éves korom környékén megittam fél lityó 50% körüli borpárlatot, majd szépen körbehánytam a szobám, miközben próbáltam kinyitni az ablakot. Azóta sajnos az undor fog el mindenféle komolyabb szesztől, szóval tessék vigyázni. :) )
Az, hogy kire hogy hat a pia nagyon ember és körülményfüggő. Voltam én már másnapos 2 pohár bortól, egy pohár pezsgőtől és egy feles vodkától. Annyi történt, hogy nem igazán ettem aznap, nem volt ami felszívja az alkoholt, másnap meg délutánig fetrengtem.
Máskor meg ennyi az alapozás és utána kezdünk igazából töményezni és 2-3 órányi alvás után még előadásra is bemegyek.
Életem első iszogatásán én is likőröztem, 5-6 felesnyi csúszott le, jobb kedvem lett először, utána meg picit rosszul lettem (nem hánytam) kimentem levegőzni fél órára, ettem egy kicsit és kutyabajom nem volt, se akkor se másnap.
köszönöm a sok választ, és egyébként, megfelezem akkor :D
jut eszembe... nem birom a hangos zajt ( pl koncert) , a termal vizet, es az ilyesmit. van hogy faj a szivem.
Ha soha nem ittál, légy óvatos. Másként megtudod milyen borzasztó is tud lenni a másnap...
Ámbár, egyszer ezt is meg kell tapasztalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!