Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Jack Daniel's whiskyből kb...

Jack Daniel's whiskyből kb hány pohárral kell meginni, hogy az ember isten igazából berúgjon?

Figyelt kérdés
2015. szept. 7. 21:04
 1/7 anonim ***** válasza:
1 és végtelen között.
2015. szept. 7. 21:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Mégis mennyitől???
2015. szept. 7. 21:25
 3/7 A kérdező kommentje:
nem kell meggondoltam magam :D
2015. szept. 7. 21:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Én pl, egy este 10-től éjjel 4-ig tartó bulin ha fél litert beverek még nem vagyok brutál részeg, 6 decinél már pont jó kb. 7 deci kell hogy úgy rendesen részeg legyek tehát emlékezetkiesés stb. Ez persze akkor érvényes ha nem vagyok álmos, se fáradt és jól is vagyok lakva illetve iszok alkoholmenteset is. Éhesen fáradtan tisztán fele annyi elég. 90 kg vagyok és viszonylag szokva vagyok a piával. Ebből valamennyire tudsz számolgatni, mert úgy általánosságba igaz az hogy a nagyobb testtömegű emberek jobban bírják, illetve hogy a férfiak jobban bírják mint a nők, de nagyon függ szervezettől is, meg megszokásól. Van olyan haverom aki kb. 25kg-val könnyebb nálam mégis kb. annyit megbír mint én. Ráadásul ha berúgok keményen mindig másnapos vagyok, neki meg kutya baja sincs másnap soha. Jó a szervezete. Olyat is ismerek aki 2 sörtől be van b_szva.
2015. szept. 8. 19:56
 5/7 anonim ***** válasza:

hát én fél litert megittam szilveszterkor 20perc alatt,hazafele vittek :DDDD

vodkából fél liter után még kocsikáztunk egyet xD

2015. szept. 13. 22:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Én egy pohártól is beálltam, igaz, az 4.5 dl volt. Szóval attól is függ, mekkora az a pohár?

A részletes kérdésedre, meg itt a részletes válasz:

1: excel formában [link]

2: egyszerűsített webes formában: [link]

2015. szept. 15. 20:42
 7/7 anonim ***** válasza:
csak eggyel, viszont az legyen jó nagy
2015. nov. 9. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!