Blue Curacao likőrből hogyan készítsek koktélt?
Figyelt kérdés
2012. márc. 16. 16:44
1/7 anonim válasza:
tegyél bele vodkát, meg valami gyümölcslevet
és a kéket.
2/7 anonim válasza:
Pl: Royal-kobblert csinálhatsz
5cl. fehér bor
2cl. curacao
Feltöltés hideg pezsgővel, enyhe keverés. Díszítés: ananásszal, őszibarackkal, vagy szamócával. vagy:Hóvihar kruszta: 2cl. gin
4cl.curakao
1 citrom leve
Shakerben rázd össze, szűrd ivópohárba, melyet előzőleg megtöltöttél apróra tört jéggel. A jég tetejére 2 bárkanál cukrot szórjál.
3/7 anonim válasza:
én pezsgővel ittam régebben....fincsi volt :D ablaklemosónak hívtam
4/7 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket :D este ki is próbálom :))
2012. márc. 16. 18:00
5/7 anonim válasza:
keverd 10 kedvenc piádal és egy lir likörrel és idd meg
6/7 anonim válasza:
simán energia itallal szerettem régen, de wiszkivel és vagy energiaitallal se szar
7/7 anonim válasza:
szia!
Egy nagyon finom recept:
rum, vodka, tejszín, ananászlé, kókuszszirup nagyjából egyenlő részben + kevés blue couracao jól összerázva!
Ismert recept, talán a nemzetközi koktélszabványban most nics benne. Swimming pool-nak hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!