Hogyan készítsek forraltbort?
Figyelt kérdés
Ha van vkinek jó és egyszerű, könnyen megvalósítható és nem túl költséges tippje, ötlete, receptje, azt megköszönöm!:)2007. nov. 25. 21:09
1/4 anonim válasza:
Olcsó borból is lehet, sőt fele-fele fehér és vörös is lehet! Tegyél bele fűszereket: szegfűszeg, szegfűbors, fahéj, a bortól függően (jó sok) cukor, narancshéj, vanília. Nem szabad forralni, csak forrás előtti állapotig melegíteni egy ideig, lassú kevergetés mellett. Amikor késznek ítéled (kb 10 perc), citromkarikákat bele. Lefedni, kicsit állni (ki ne hűljön) és fogyasztani. Egészségedre!
2/4 anonim válasza:
Szia!
en tudom az egyszerubb valtozatot!
1 liter bor( csakis feher bor)negyed liter viz,2 fahej rudas amit aztan kiveszel,5-6 db.szegfuszeg,es felforralni mikor kezd forni akkor kell elzarni,leboritani,hogy az alkohol ne parologjon el,ha tovabb forralod akkor nem lesz eros,az alkoholt kiforralod!izles szerint cukor es citrom karika.
en igy tudom es igy is szoktam csinalni!
sok sikert!
3/4 anonim válasza:
forralj fel 1 liter vizet, tegyél bele banánt, felmosórongyot, ökörnyálat, 4levelű lóherét és pipacsot. nevével ellentétben nem kell bele bor, még szőlőtabletta se.
rakd bele 1 sékerbe és rázd össze, amíg fel nem robban. de elötte rakd bele a pincért is
4/4 anonim válasza:
a fűszerezéssel sem kell bajlódnod: lehet kapni külön tasakos forralt bor fűszerkeveréket :) (pl. Herbária)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!