Hogyan készíthetem el úgy a forraltbort, hogy ne legyen benne fahéj (vagy csak minimális mennyiségű) és finom legyen?
Figyelt kérdés
2007. nov. 27. 20:55
1/3 anonim válasza:
Szia!
Gondolom te vagy az a kerdezo aki 2 kerdessel ezelott kerdezte a forralt bor receptet!(ha nem akkor bocs)en irtam a masodikat!
nem szukseges a fahej!izles szerint ahogy tetszik,kikell probalni ,van aki csak szekfuszeget,cukrot ,es citromot tesz bele!kikell probalni es amhogy a te izlesednek tetszik!
ez olyan mint pl.en a kaporszoszba teszek foghagymat es van aki nem tesz!namost a fokhagymatol aztan megvaltozik az izvilag!erted?!remellem
sok sikert!!
2/3 anonim válasza:
Lehet kapni,filteres füszerkeveréket ami gyümölcslevesekhez,szoszokhoz és forralt borhoz is használhato.minden benne van arányosan.Én cba-ba vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!