Milyen finom italkombinációkat tudtok?
Figyelt kérdés
olvastam olyat, hogy whisky meg tonik. az finom? tudtok még ilyeneket?2011. okt. 14. 21:44
2/9 anonim válasza:
Mubutu: 2 deci száraz vörösbor+egy feles konyak+feles vodka+2 deci kóla
3/9 anonim válasza:
mi régen mindig curacaos őszilevet vagy serrys őszilevet ittunk!Imádtam fiatal koromban!
29/N
5/9 anonim válasza:
orosz szemnyitogató.
lefőzöl egy kávét, felöntöd félig vodkával. tehetsz hozzá ízlést szerint lekvárt, vagy gyümölcskonzervet. 3 redbull sem képes annyira beindítani, mint ez.. :))
6/9 Sunrise válasza:
és miért az a neve? tényleg az oroszok isznak ilyet?
ahogy olvastam elég káros lehet a szívre nem?
7/9 Kati88 válasza:
rosé bor gyömbérrel 1:1 arányban
9/9 anonim válasza:
Nem tudom, hogy aktuális-e még a kérdés, vagy figyeled-e a válaszokat, de van még egy nagyon jó: sör+Jéger! Kicsibe kicsi, nagyba nagy (tehát pohárba 2 cent, korsóba 4 cent). Nem külön kell inni, ahogy a sok paraszt szokta, hanem ráöntöd a sörre, hogy elkeveredjen. Isteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!