Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi a velemenyetek az alabbi...

Mi a velemenyetek az alabbi ket boraszatrol?

Figyelt kérdés
Varga boraszat es a Kiss es tarsai kft. (koccintos keszitoi, igy biztos jobban ismeros) mind a ket vallalat a tomegtermeles mellett kotelezodott el. A varga hihetetlen fejleszteseket keszitett, a kiss-nek meg nagyobb a bevetele, mint a BAV bizomanyi zrt-nek azert az mar tekintelyt parancsolo. Ez a ket dominans boraszat a tomegtermelesre ma Magyarorszagon vagy vannak meg? Kulpiacokra ki tudnak jutni?

2015. dec. 10. 14:21
1 2 3
 11/21 Mojjo ***** válasza:

#9: Vargáéknak van facebook oldala, ha ki akarod fejezni a szimpátiádat, oda érdemes csatlakozni. A hivatalos oldal mellett, ahol ráadásul ők is aktívak, nem tudom, lenne-e bármi értelme egy nem hivatalos "rajongói" csoportnak. (Azért rajongó bőven nem vagyok, szimplán csak úgy látom, hogy teljesen okés, amit letesznek az asztalra ár/értékben, illetve vannak határozottan szimpatikus dolgaik. Mondjuk voltak érdekes megmozdulásaik, pl az édes vörösborok kérdésében, amikor is Varga Péter gyakorlatilag lesznobozta azokat, akik nem kérnek az édes vörösökből itt Magyarországon, és nem akarta érteni, hogy mi a különbség a természetesen édes, meg édesített között... de hát nem lehet minden tökéletes :) )

#10: Igen, abban igazad van, hogy az Aranymetszés borok árban sem prémiumok, és ahogy én is említettem, az árukért abszolút rendben vannak. Viszont a Varga Péter hivatkozott úgy ezekre a borokra, hogy prémium termékek, illetve arra a szegmensre, amiben indítják őket, hogy prémium szegmens, ezért írtam feljebb, hogy bár ők annak kommunikálják, bőven nem azok.

2015. dec. 11. 11:53
 12/21 A kérdező kommentje:
Lehet nekik az a tobbihez kepest! EZert kommunikaljak azt! Amugy lattatok a fotokat, mekkora silokat telepitettek? Mint valami nagy mg-i kombinat! Nagyon durva! De impozans is egyben!
2015. dec. 11. 11:59
 13/21 anonim ***** válasza:

12: Én is úgy értelmezem, hogy saját termékpalettájukon belül van prémiumnak kategorizálva az Aranymetszés. De azt nyilván ők sem gondolják, hogy egy Bock Capellával vannak egy szinten.

Én nem fotón, hanem élőben is láttam. Nehéz nem észrevenni még az útról, kocsiból is.

2015. dec. 11. 12:04
 14/21 Mojjo ***** válasza:

Nem, nem a saját termékpalettájukon belül értik ezt a prémiumot.

[link]

"Közepes árfekvésű boraink mellett egyre jelentősebbé válik a prémium szegmensben való részvételünk. 400 ezer palackot meghaladó prémiumbor-értékesítésünkkel már a nagyobb csúcspincészetek közé tartoznánk"

2015. dec. 11. 12:10
 15/21 Mojjo ***** válasza:

Mondjuk egy Bock Capellánál, vagy bármelyik Bock "csúcsbornál" lehet prémiumabb egy Varga Aranymetszés, de ezt csak halkan jegyzem meg :) Nem minden az ár :)

Viszont határozottan szomorú látni, hogy az emberek többsége még mindig azt hiszi, hogy Bock a magyar bortermelés csúcsa, pedig hát finoman szólva nagyooon nem...

2015. dec. 11. 12:12
 16/21 A kérdező kommentje:
13-as te voltal mar gyar latogatason ott? Wow, merre vannak ok pontosan? A bock is nagyceg, valoszinuleg nekik is hasonlo infrastrukturajuk lehet! Miert kulonleges vagy eppen nem eza Capella boruk?
2015. dec. 11. 13:49
 17/21 anonim ***** válasza:
15: Nem vagyok oda a Bock borokért, csak az ár miatt írtam. Nem hiszem, hogy a Capellánál , meg a Magnificonál sok drágább bor lenne.
2015. dec. 11. 14:03
 18/21 anonim ***** válasza:
16: Csopakon van a központjuk, az útról is lehet látni. Nem voltam gyárlátogatáson, azt sem tudom van-e náluk egyáltalán olyan.
2015. dec. 11. 14:06
 19/21 Mojjo ***** válasza:
OFF: Az azért kőkemény, ha egy borászatnál tett vizitet nem pincelátogatásnak, hanem gyárlátogatásnak kell hívni.
2015. dec. 11. 14:49
 20/21 A kérdező kommentje:
Mojjo ez igaz, d lattad mar a kepeket? Erre nem lehet azt mondani mar, hogy pincelatogatas! A zwacknal is museum latogatas vn es nem nem tudom boszorkanykonyha vizit! Ez nem feltetlen rossz, vagy pejorativ! Ugyanaz az eset mint a tojasnal kb ekkora igenyeket mar nem lehet haztaji keretek kozott megoldani!
2015. dec. 11. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!