Mi a véleményetek a Hungária Extra Dry pezsgőről?
Figyelt kérdés
Megkóstolásra szerintetek elég a 2 deciliteres kiszerelés?2015. dec. 4. 21:36
1/4 anonim válasza:
Igen, eleg. Am kostoltam mar sztem nem rossz, de am nalam mindig is a Törley volt a nyerö:)
2/4 anonim válasza:
A Hungária Extra Dry a legjobb magyar pezsgő. A törley alapjában véve fasorban sincs, persze vannak neki is különlegesebb kiadásai, amik már versenybe szállnak.
Egyébként az Xdry szokott nyerni ezeken a versenyeken.
Nekem személyes kedvencem, ár/érték arányban a legjobb. Nyilván ha tehetem akkor Moet-et iszom, de nem mindegy hogy 15, vagy 2ezerbe kerül. És az Xdry bármikor jöhet, ugyanis olcsó, és finom.
Szerintem nem egy ökör ára, felesleges kicsit venni, és egyébként sem éri meg.
3/4 A kérdező kommentje:
Azért szeretnék kicsit venni,mert egyenlőre csak kóstolásra veszem,és csak magamnak és nem akarom az üveg maradékát kidobni,amit nem tudok meginni.
2015. dec. 5. 07:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!