A bor ilyen rafinált ital? Mással is így van? Bővebben lent
Párommal voltunk bor kóstolón, 1l bort meg ivott, hamar berúgott tőle, ki is esett neki kb 1,5 -2 óra. Vissza mentünk a szállásra, ahol jakuzziztunk(36fok), ott már józanabbnak láttam, picit. Utána fel mentünk a szobánkba,nem úgy nézett már ki, mint aki részeg. Utána sétáltunk, szinte józan.... VISZONT: Séta után 1 órával a szálláson hányt,azért elég sokat,
Szerintetek már a sétánál kijózanodott?
A borozás 12-15 óráig volt, a jakuzzi 16:30tól 1 órát kb. A séta 7-8 fele
Ezert szoktak enni, inni az alkoholra:) Szerintem barmi massal is ossze lehet ilyet hozni.
Biztos voltak jozanabb pillanatai, de hogy nem tudja vegig hogy mirol beszelgettetek, abban biztos vagyok.
A "11 bor" milyen mennyiséget takar?
Amúgy az én gyomromat szörnyen felkavarja főleg a vörös és a rozé, ha többet iszok akkor könnyen elokádom magam tőlük, és másnap is szarul vagyok.
Ennek semmi köze a borhoz, ez tipikus másnapos tünet, bármilyen alkoholtól lehet, ha elég sokat iszik belőle valaki.
Én is hánytam már másnap is, majdnem teljesen józanon.
Gondolom Badacsonyban, Villányban vagy valami hasonló vidéken voltatok, ahol a wellness szállóban foglalt szállás mellé járt egy ajándék borkóstoló.
Egészen biztos, hogy a barátod éhgyomorra itta meg a min. fél-egy (egy kóstoló mennyiség általában fél és egy deci között van) liter bort, 2-3 órahossza alatt.
Mert hát ugye, minek együnk napközben, amikor a svédasztalos vacsora már ki van fizetve?
És valószínű az is, hogy ő már az 5-6. pohárnál érzete, hogy elég már és abba kellene hagyni, de hát ugye ez is ingyen van, nehogy már itt hagyja...
Hát ezek után nem kell csodálkozni a végeredményen.
2: Nyilván nem a 3-500 Ft-os árkategóriából kellene választani, hanem mondjuk 1500-2000 Ft felett.
Hidd el, a jó bortól semmi bajod nincs, nem fáj a fejed, nem vagy másnapos tőle, stb.
Én a kedvenc vörösboromból (reklámozni nem szeretném) ha egy este, mondjuk 6-10-ig megiszok egy üveggel, másnap azt se érzem, hogy ittam.
Mondjuk én elsősorban nem az alkohol hatásáért, hanem a bor élvezetéért iszom és ha éppen nincs az üzletben olyan, ami tetszene, akkor inkább nem is veszek semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!