Fehár, vörös vagy rosé bort szerettek inni?
Figyelt kérdés
Száraz,félszáraz,félédes,édes borokat kedvelitek jobban?
Ugyanez lenne a kérdésem a pezsgőkkel kapcsolatban.
2015. nov. 24. 20:16
1/18 anonim válasza:
Félédes és édes vörösborokat szeretem. A pezsgőért nem rajongok.
2/18 anonim válasza:
Vörös száraz bor a kedvencem.
Utálom a száraz fehér bort, rossz kedvem lesz tőle.
Rozé borból vannak nagyon rosszak, amelyek fejfájást okoznak. Egyszer viszont egy borászatban nagyon finomat ittam. Úgyhogy az rizikós.
Pezsgőből megiszom az édeset meg a szárazat is, mindegy, hogy fehér vagy vörös.
3/18 anonim válasza:
Én az értelmes kérdéseket, és a legalább általános iskolai minimum szintet megütő helyesírást kedvelem. De te egyiket sem hoztad...
4/18 anonim válasza:
Rosé-t egyszer ittam, de soha többet. Valahogy nem az én világom. Ugyanígy a pezsgővel. Fehérborból félédes, és édes. De ami nálam meghatározó inkább, az a fajta. Hárslevelűt kedvelem a legjobban.
5/18 Bob the builder válasza:
mindegy csak legyen hozzá cola
6/18 anonim válasza:
Minden esetben az édeset szeretem.
7/18 anonim válasza:
Rosé bort valami miatt nem sikerült megkedvelnem, a száraz fehérbor a kedvencem. Vörösborból és pezsgőből szintén a száraz, félszáraz. Jó minőségű pezsgőnél esetleg félédes.
8/18 anonim válasza:
A szárazat szeretem mindenből, esetleg a félszárazat. Én jobban kedvelem a fehér bort, mint a vöröset, de a vöröset is szívesen iszom. Ételfüggő. Ha sajt, gyümölcs, akkor nekem inkább a fehérhez van kedvem mindig este nassolás mellé :)
9/18 anonim válasza:
Feher es roze aztan voros. Csak szarazat. Vagy tokaji amibol johet exes is:-).
Pezsgot nem szeretem.
10/18 anonim válasza:
Teljesen mindegy, csak ne bolti legye. Egyáltalán nem iszom, csak néhanapján, amikor hazatévedek falura. 53f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!