Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Szlovákiai magyarok. Honnan...

Szlovákiai magyarok. Honnan tudnám beszerezni ezt az italt? (Tatranský vietor) (Többi lent)

Figyelt kérdés
Tavaly ittam 52%-os. Ez milyen italnak számít? Úgy értem hogy Likőr,whisky,stb. Tehát hova lehet sorolni. Női pia vagy nem? nem tudok szlovákul és nem tudom hogy van e olyan webshop ahonnan megtudom rendelni Magyarországra illetve hogy egyáltalán meg e éri. vagy magyar hasonló italról tudtok. Magyar webshopba nem találtam neten. Köszi előre is a segítséget.

#alkohol #szlovák ital.
2015. nov. 20. 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Inkább a likőrök közé sorolnám. Mentol, citrom és a limet kivonat megemelt cukortartalommal. Az ára a neten kb. 12 -17 euro között mozog. Teát a csoda elmarad. Bizonnyal az édes íze miatt kedveled. Egy Becherovkáért, vagy Fernetért (ami jóval olcsóbb) nem cserélném.
2015. nov. 20. 15:57
 2/5 lencsefőzelék ***** válasza:
96%

"nem tudok szlovákul"

Magyarul sem tudsz. De hogy lásd, kivel van dolgod, 3 mondatodat leírom helyesen:

Nem tudok szlovákul, és nem tudom, hogy van-e olyan webshop, ahonnan meg tudom rendelni Magyarországra, illetve hogy egyáltalán megéri-e. Vagy hasonló magyar italról tudtok? Magyar webshopban nem találtam a neten.

2015. nov. 21. 02:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Utolsó! Nagyon sok értelme volt hogy ezt leírtad. Gondolom most is a helyesírási szótár a kezedbe van, azért jó ennyire a helyesírásod.De amint látod nem a nyelvtan kategóriába van kiírva a kérdés, szóval nem tudom hogy ki az a h*lye aki szerint 100%-ban hasznos a válaszod.
2015. nov. 22. 10:15
 4/5 GR.Tomi ***** válasza:

Sziasztok!

Nálam, mint hivatalos TATRATEA Sales Managernél.

Üdv! T

+36-30/820-9872

2016. márc. 10. 18:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hol lehet megszerezni az említett italt, de inkább írd / mondd azt, hogy felvidéki magyarok! :)
2019. ápr. 30. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!