Szegeden hol tudok beszerezni pezsgőt melyben arany pelyhek vannak?
Figyelt kérdés
2015. jan. 14. 01:28
1/6 anonim válasza:
? Ki gyárt ilyet? Hol hallottál erről hogy van ilyen? Ha tudod a gyártót akkor arra rá tudsz keresni. Amúgy meg nem hiszem hogy sok értelme lenne, azt sem tudhatod hogy igazi arany van e benne, egy jó magyar bor sokkal többet ér arany nélkül is mint egy felkapott giccses sz@rság
2/6 anonim válasza:
A METRO-ban 100%, hogy van, ott sokszor ki is van rakva megvilágítva, de szerintem bármelyik hipermarketben ugyanúgy kapható.
3/6 Silurus válasza:
Österreich gold a neve, szerintem bármelyik nagyobb italkereskedésben rendelhető. Valódi 23 karátos arany van benne. Csak dísznek ajánlom, kóstoltam.
4/6 anonim válasza:
Szerintem egy jo Hungaria extra dry sokkal jobb izlesreval mint ez az aranyozott vmi. Foleg ha olyan alkalomra veszed, ahol lehetnek szakertok.
5/6 anonim válasza:
Első vagyok pont erről írtam én is. Ez max csak gizdulásnak jó, a felszínes életvitel kiegészítője. Ahol vannak szakértők oda nehogy be merd vinni. Amúgy meg nem mindig az van benne amit rá írnak, lásd: a Danon multi példája: ők maguk is beismerték hogy egy csepp egészséges laktobacillus sincs bennük, és az őseink által fogyasztott kefírben is megtalálható emésztést segítő dolgok, de a népek beveszik ezért nyomatják. A hivatalos honlapjukon fent van (vagy volt, de sztem még most is ott van) az iromány és a sok buta ember még mindig veszi a reklámozott cuccokat. Ezek köztudott tények.
Ha aranyat akarsz inni akkor máshogy juttasd be (komolyan mondom vannak tényleg jó termékek), de ha csak gizdulnál megint akkor hülye vagy
6/6 anonim válasza:
Mármint a hivatalos lapjukon van fent hogy semmilyen egészséges, kefírből is ismert emberi szervezet számára egészséges dolgot NEM tartalmaz az ő termékük. A legtöbb termék ilyen. Én soha nem néztem tv-t és sztem tök felesleges magunkat villogtatni ilyen hülyeségekkel. Az agyaddal vagy az eredetiségeddel tűnj ki, ne avval hogy hogyan követed a csordát az aktuális trendek miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!