Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Lehet még benne alkohol?

Lehet még benne alkohol?

Figyelt kérdés
vettem egy alja kategóriás kommersz vodkát. sajnos itthon vettem észre hogy nem zár tökéletesen, nem azt mondom hogy folyik vagy csepeg, hanem ha pl 5-10 mpig megdöntve van, és végigsimítom minimálisan szivárog. nem tudom mióta állhatott így, szerintetek elpárologhatott belőle az összes alkohol vagy még fogyasztható?
2015. nov. 2. 18:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem párolgott el belöle az összes alkohol. Ha elpárolgott volna akkor is fogyaszthato.
2015. nov. 2. 18:39
 2/3 Phoney ***** válasza:

Az olcsó vodka 37,5%-a alkohol. Ha ez nincs benne, akkor valszeg észrevennéd, hogy a töltési térfogat bő egyharmada hiányzik az üvegből.

Egyébként attól nem párolog el, hogy a kupak nem zár hibátlanul, max. hosszútávon csökken valamennyit az alkoholtartalma.

2015. nov. 2. 18:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem párologhatott el, az fizikai lehetetlenség.

De ha elpárolgott volna is fogyasztható lenne.

2015. nov. 3. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!