Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért van az hogy akármennyit...

Miért van az hogy akármennyit iszok nem vagyok részeg?

Figyelt kérdés
Szeptember óta minden hétvégèn iszunk a haverokkal. Legtobbszor be is rugtam rendesen. De az utobbi 2-3 hetben akarmennyit iszok szinte nem is érzem. Ez miért van? (16 fiú)

2015. okt. 31. 22:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ettél előtte.
2015. okt. 31. 22:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Telítődtél, van ilyen. De ez csak egy érzés, igyál meg egyszerre fél liter házi pálinkát húzóra, vagy két liter bort egyszerre, az már meg fog ütni, csodák nincsenek.

Ha hozzá vagy szokva - elég baj 16 évesen - és mellette jól és sokat eszel, előállhat egy olyan állapot, hogy egy erős napi mennyiséget már nem érzel meg. De az nem jelenti azt, hogy mindent kibírsz.

Én a sör - pálinka kombinációval vagyok így, (40f,110 kg), nem nagyon rúgok be ettől, érzem én, de a fejem tiszta marad. Érdekes viszont, hogy bortól viszont aránylag hamar berúgok.

2015. okt. 31. 22:34
 3/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy "vizet iszol, vizet bizon"

[link]

2015. okt. 31. 23:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy 16 évesen nem kéne minden hétvégén vedelni. Hamar ki fogsz égni az élet minden területén, ha már most idáig süllyedtél, hogy nem tudsz eleget inni.
2015. nov. 1. 00:00
 5/8 anonim válasza:

Jaja, ki kellene hagyni pár alkalmat.

Vagy igyatok mást.

Az is lehet, hogy megemberesedtél, szal eddig mennyi ártott meg?

Mert ha két pohár bortól fejreálltál és most ennyi simán bemegy akkor ennyi, emberesedtél.

2015. nov. 1. 07:09
 6/8 A kérdező kommentje:
Eddig kb mindig vett magának minenki egy üveg vodkát fel litereset meg egy 2 literes sört.
2015. nov. 1. 08:12
 7/8 anonim ***** válasza:
90%
Gratula. Lehet még lejjebb?
2015. nov. 1. 08:21
 8/8 anonim ***** válasza:
"igyál meg egyszerre fél liter házi pálinkát húzóra' ne adj hülye öleltet a kölyöknek, semmi szüksége alkoholmérgezésre
2015. nov. 1. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!