Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A barátom holtrészegen beállít...

A barátom holtrészegen beállított, mit adjak neki?

Figyelt kérdés
Hahó emberek, a barátom holtrészeg, meg hányik is, mit adjak neki most, vizet, azt gondolom, de enni adjak neki? És holnap mit csináljak, főzzek valamit, vagy csak aspirin?Küldjem el zuhanyozni? Holnap mennyire lesz másnapos, nem sokszor szokott inni. Mennyit fog aludni? Kérlek, segítsetek!

2015. szept. 9. 16:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
hideg vizet vagy ásványvizet, az a legjobb ha citromot facsarsz bele. enni ha tud szendvicset, vagy valami zsírosat. Hogy mennyire lesz másnapos azt nem lehet előre megmondani. De minél több vizet iszik, annál inkább megelőzhetőek a tünetek, melyek a szervezet dehidratációjából adódnak. Én ha iszok, lefekvés előtt beveszek 1000mg c vitamint és megiszok fél liter vizet, majd ébredés után is, és nem szoktam másnapos lenni.
2015. szept. 9. 16:49
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Együtt érzek veled

A teendőd:

Rakj az asztalra :

alkoholt

Alkoholos tollat

és vizet⁴

A vizet félig öntsd a pohárba. Az alkoholt a pohár tetejéig.

Adj neki enni sült krumplit

Amikor alszik rajzolj a fejére valami vocceset. (:

Voccedet hahhaha

2015. szept. 9. 16:50
 3/5 anonim ***** válasza:
71%
Enni fölösleges amíg hány. Első körben ha ébredezik egy sima zacskós erőleves is megteszi. Szerintem késő estére jól lesz.
2015. szept. 9. 16:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm srácok a válaszokat. Eléggé ki van akadva, a legjobb barátját megcsalták, és elmentek inni. Most próbálok rajta segíteni. A c vitamint kapszulába adjam, vagy porba?
2015. szept. 9. 17:08
 5/5 anonim ***** válasza:
ha van por az jobb lenne, belekeverni a vízbe.
2015. szept. 9. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!