Jäger mennyire üt es kb mennyi mennyisegtol ugymond hat?
Figyelt kérdés
2015. okt. 11. 13:01
1/4 anonim válasza:
Attól függ, mennyire bírod az alkoholt.
Én például 3x4 cl-től már szédülök, tehát nem bírom túl jól. Ezért iszok évente csak egyszer. :D
Barátnőm sokat tud inni, neki sokkal több kell hogy berúgjon.
3/4 anonim válasza:
Ha jól tudom 37,5 százalékos(nem vagyok benne biztos).
Jó ital, kocsmában mindig azt isszuk. :D
Attól függ, hogy bírod a piát. Mennyit és milyen gyakran iszol, ettél-e előtte vmit, mennyi, stb.
Ha jól bírod 7-8 talán hat. Ha nem bírod 2-4 a max.
4/4 anonim válasza:
35%-os. Amúgy nekem ízre kedvenc töményem, de a gyomromat tönkre vágja hamar a sok cukor miatt, ebből kifolyólag hamar hányok tőle, előfordul hogy még előbb minthogy berúgnék. Egyébként ha feltételezzük hogy 20 percenként iszok csak egy felest, tehát viszonylag kultúráltan iszok, akkor olyan 2-2.5 óra azaz 6-7 feles kell hogy úgy jól ellazuljak, és úgy 4 óra tehát 12 feles hogy részeg legyek, de ezen a szinten szinte kivétel nélkül hányok, míg pl. vodkától részegen se, csak ha olyan részeg vagyok hogy a földön fetrengek és nem vagyok magamnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!