Mi az az alkoholos ital, amiből kevés is elég ahhoz hogy berugjak? és mennyibe kerül? Mennyi idő után tartok ott hogy kezdek észhez térni ugymond?
Minden héten legalább 4 ilyen kérdés van! Tudnál miből válogatni!
Egyébként meg nagyon sok mindentől függ, hogy mikor üt a pia!
- milyen a testalkatod
- ettél-e és mikor ettél előtte
- hogyan iszod az alkoholt
Elég szomorú, hogy a mai taknyos kölyköknek ez a legfontosabb dolog az életükben!!!
Honnan gondolod hogy gyerek vagyok?:)
18éves elmúltam, de még életemben nem voltam részeg.
És ettől kevesebbnek érzed magad?
Teljesen mindegy mi a válasz, nem életképesebb az aki minden héten lerészegedik, mint az aki egész életében csak pár pohár alkoholt ivott!
17:47: A lassan kortyolgatás nem ér semmit, én már próbáltam ezt a "számban tartom fél percig és beb.szok mint állat" dolgot, de semmi különbség, húzóra jobban üt. A szívószál szintén butaság.
Ami használ az az, hogy éhgyomorra iszol gyorsan töményet (pálinka, vodka stb). Amúgy szerintem ebbe semmi élvezet, mármint a gyors berúgásban :D
összekeversz 5 deci whisky-t 5 deci sörrel, és amikor már jó szomjas vagy, akkor leküldöd, csak ne egyél előtte semmit.
KO-leszel 10 perc múlva, járni nem fogsz tudni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!