Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi az az alkoholos ital,...

Mi az az alkoholos ital, amiből kevés is elég ahhoz hogy berugjak? és mennyibe kerül? Mennyi idő után tartok ott hogy kezdek észhez térni ugymond?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 14. 17:25
1 2
 11/15 bumbi02 ***** válasza:
másfél liter vodka.. pár hete ezzel megnyertek egy vodkaivó bajnokságot.. más dolog hogy 20 perc múlva meghalt a csávó...
2011. ápr. 14. 19:48
 12/15 Mate027 válasza:
100%
A jó Magyar pálinkának nincsen párja,egyedül van a nagy világban mint a Magyar
2011. ápr. 15. 09:13
 13/15 anonim válasza:
Van egy ismerősöm (26/F), aki régen ezt itta, ha csak be akart rúgni: 2 üveg borsodi bivaly és mindkettőbe 1-1 0,5 l-es kommersz szilva pálinka. Én személy szerint sosem kóstoltam, de rajta láttam az eredményt:D Jobb helyeken 1000 huf alatt megveszed ezt a kombót.:D
2011. ápr. 22. 13:30
 14/15 anonim válasza:

13:30-as vagyok.

Észhez térés az mindig más, mivel attól függ mennyit iszol, mire mit iszol. Egy kiadós alvás nem fog ártani és ne feledkezzünk meg az ásványvízről sem. Állítólag a C-vitamin is segít a szörnyű másnaposság elkerülésében. De fogadni mernék, hogy másnap ébredés után ez lesz az első mondatod: "Bázze, soha többé nem iszom!":D

2011. ápr. 22. 13:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Shaffy: Szerintem nem 0,5 literre gondolsz, mert az alapból kiütné, hanem fél decire :D
2011. ápr. 22. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!