Mi az az alkoholos ital, amiből kevés is elég ahhoz hogy berugjak? és mennyibe kerül? Mennyi idő után tartok ott hogy kezdek észhez térni ugymond?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 14. 17:25
11/15 bumbi02 válasza:
másfél liter vodka.. pár hete ezzel megnyertek egy vodkaivó bajnokságot.. más dolog hogy 20 perc múlva meghalt a csávó...
12/15 Mate027 válasza:
A jó Magyar pálinkának nincsen párja,egyedül van a nagy világban mint a Magyar
13/15 anonim válasza:
Van egy ismerősöm (26/F), aki régen ezt itta, ha csak be akart rúgni: 2 üveg borsodi bivaly és mindkettőbe 1-1 0,5 l-es kommersz szilva pálinka. Én személy szerint sosem kóstoltam, de rajta láttam az eredményt:D Jobb helyeken 1000 huf alatt megveszed ezt a kombót.:D
14/15 anonim válasza:
13:30-as vagyok.
Észhez térés az mindig más, mivel attól függ mennyit iszol, mire mit iszol. Egy kiadós alvás nem fog ártani és ne feledkezzünk meg az ásványvízről sem. Állítólag a C-vitamin is segít a szörnyű másnaposság elkerülésében. De fogadni mernék, hogy másnap ébredés után ez lesz az első mondatod: "Bázze, soha többé nem iszom!":D
15/15 anonim válasza:
Shaffy: Szerintem nem 0,5 literre gondolsz, mert az alapból kiütné, hanem fél decire :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!