Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Jäger alma mennyire üt +...

Jäger alma mennyire üt + velemeny? Vagy inkabb vodka narancs?

Figyelt kérdés

2015. szept. 30. 15:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Régi vicc.

-Kérek két felest.

-Melyikből?

-Mindegy , úgyis kiokádjuk.

Ez a célod?

2015. szept. 30. 15:55
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Minek keveritek, ha úgyis okádásig akartok inni?
2015. szept. 30. 16:06
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha vegyíted akkor kevésbé üt mivel így csökken az alkohol tartalom szval ha a cél hogy üssön akkor igyad magában.De a kérdésre a válaszom az hogy egyformán üt (mert vegyítés nelkul mind2 38% körül van ha jól tudom)
2015. szept. 30. 16:24
 4/12 anonim ***** válasza:
Vodka általában 37.5-40% a Jager meg 35% de nekem pl. a Jager elég könnyen hazavágja a gyomromat, ha sokat iszok belőle szinte biztos hogy hányás a vége, míg vodkánál általában nem. Amúgy Jagert magába igyad ha azt akarsz, keverni a vodka jó, az majdnem mindennel jó keverve, de ha igazán ütőset akarsz akkor igyál pálinkát, rá pezsgőt aztán megint pálinkát és így tovább.
2015. szept. 30. 17:40
 5/12 anonim ***** válasza:
86%

"Sok hírdetést látok a neten , amelyek gyors pénzhez jutást igérnek , de nembiztos ,hogy valósak is "

Még is mi a lófüttytől csökkenne az alkoholtartalom. Kitöltök egy pohárba 5 cent töményet, van neki X alkoholtartalma, de ha még rá öntöm az üdítőt, akkor már csak X/2 alkoholtartalma lesz? Hova tűnik az alkoholtartalom? :D

2015. szept. 30. 18:28
 6/12 anonim ***** válasza:
85%
na fa*sza, rossz szöveg volt vágólapon...
2015. szept. 30. 18:28
 7/12 anonim ***** válasza:
Mekkora s1egg vagyok, hogy nem értem.
2015. szept. 30. 18:47
 8/12 anonim ***** válasza:
Azt mond meg hogy ha 5 cent töményet vegyítesz üdítővel, akkor hova tűnik abból az 5 cent egységből az alkoholtartalom, mivel te azt állítod hogy ettől "csökken"?
2015. szept. 30. 18:59
 9/12 A kérdező kommentje:

Alkohol szerintem se tunik el..

Max ha szensavassal isszuk hamarabb feljut az agyba

2015. szept. 30. 19:04
 10/12 anonim ***** válasza:

Ha magában issza az ember akkor gyorsabban berúg, mert gyorsabban megtudja inni, mint hígítva.

Ezért van az, hogy pl. sörtől sose fogsz tudni annyira berúgni, mint pl. tömény vodkától.

2015. szept. 30. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!