Ma megyek egy szorakozohelyre es csak egyfele piat szeretnek inni, es a vodka narancsot valasztottam. Arra lennek kivancsi, hogy 2 pohartol mennyire rugnek be, ugy hogy alapbol nem gyakran iszom alkoholt.
Meg nem ittam ilyet, ugyhogy kivancsi lennek hogy szerintetek milyen az ize?
Es meg annyi, hogy jol birom a piat, kiveve a palinkat, attol hanyok.
Ettol is elofordulhat hogy rosszul leszek netan hanyok?
Ha sokat megiszol belőle akkor lehet hogy hányni is fogsz, de akkor kicsit narancsos lesz a hányásod. Ha hányni fogsz akkor ne egyél ellőtte kaját mert a kaja kihányása nem annyira jó a darabkák miatt. Szóval jobb kaja nélkül.
2015. jan. 17. 12:31
3/11 anonim válasza:
Kaja nélkül meg hamarabb berúgsz és hamarabb hánysz.. Ha hány vodaknarancstól sokat ittál és részeg vagy onnantól meg mindegy mit hánysz ki meg milyen darabokba..
2015. jan. 17. 12:32
4/11 anonim válasza:
Szerintem nem annyira jó kaját hányni de mindegy.
2015. jan. 17. 12:33
5/11 anonim válasza:
Amúgy meg miaz hogy eldönti hogy csak vodka-narancsot iszik.
2015. jan. 17. 12:34
6/11 anonim válasza:
A vodka magában ocsmány. Úgy soha ne idd. :D Miért baj ha valaki egyféle piát akar inni és nem akar keverni?
2015. jan. 17. 12:37
7/11 anonim válasza:
vodka magában ocsmány? :D ne haragudj nem ittál még akkor Vodkát csak a kommersz italok amiket vodkaként adnak el pl kalinka és royal vagy még sorolhatnám :)
2015. jan. 17. 12:58
8/11 A kérdező kommentje:
16 eves lany vagyok:) de hagyjatok az ilyen "ennyi idosen nem kellene innod stb." dumakkal.
2015. jan. 17. 13:16
9/11 anonim válasza:
Én nem tudom milyet ittam de az kb. olyan keserű volt mint egy szétrágott gyógyszer.
2015. jan. 17. 15:16
10/11 anonim válasza:
16/F ként a vodkát sprite-al ajánlom neked,az még jobban elnyomja az ízét :) valószínű már ott vagy a buliban de mindegy azért leírtam :D
hogy mennyire üt be az változó,lányok elvileg könnyebben kapják.vagyis nekem tegnap ez jött le xd
két pohár kevert vodkától nem leszel részeg...szerintem kell oda vagy 3,esetleg 4.ne nagy poharat képzelj csak egy két deciset.meg nyilván attól is függ mennyire töményen van keverve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!